Görüş Bildir
Haberler
Hatalarını Kabul Ediyor musun?

Hatalarını Kabul Ediyor musun?

Eda Hakim
11.11.2022 - 16:06

Senden kaynaklı herhangi bir tartışma sonunda hatalarını kabul ediyor musun yoksa haklı olduğunu diretip, olayları uzatan bir yapıya mı sahipsin? Hazırladığımız bu test sayesinde bir sonuca varabilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Tartışma sırasında sinirlerine hakim olabiliyor musun?

3. Kendinle alakalı en beğenmediğin özellik nedir?

4. Bir renk seçer misin?

5. İkili ilişkilerinde anlayışlı mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Yorucu bir günün sonunda kimin yanına gidip, sohbet etmek isterdin?

7. Bu karakterlerden birini seçer misin? (Karakterleri tanımıyorsan sorun değil, sana yakın geleni seçebilirsin.)

8. Çay insanı mısın yoksa kahve mi?

Sen hatalarını kabul eden bir yapıya sahip olmayabilirsin!

Sen karşındaki kişiyle tartışmayı ve onu çıldırtmayı seven bir yapıya sahip olabilirsin. Hatalı olduğun konularda bile tartıştığın kişiyi manipüle ederek, onun kendisinden şüphe etmesini sağlıyor olabilirsin. Kıvrak zekalısın ve problemleri kolayca çözebilen bir yapıya sahipsin. Keskin aklın ve mizah yeteneğinle çevredeki herhangi birini kolayca etkileyebiliyorsun. Seninle iyi geçinen insanlara karşı ılımlı olsan da içten içe o kişilere ısınamadıysan, onlarla olan mesafeni koruyorsun. Merhametli yapının altında bazı zamanlar düşüncesiz ve acımasız bir insan yatıyor olabilir. Geçmişte yediğin darbeler sonucunda artık insanlara kolay kolay güvenmemen gerektiğini idrak etmişsin ve iyi niyetinin suistimal edildiğini görünce daha dikkatli ve gözün açık hareketlerde bulunmuşsun. Yaptığın her işte aşırı titiz ve dikkatlisin. Özenle yapmadığın hiçbir şey yok. Kendini en iyisi olmak için zorlamış olabilirsin ve bu düşüncen bazı zamanlar seni sıkıntıya sokuyor olabilir. Sevdiklerine çok değer veriyorsun ve onlar için her şeyi yapabilecek gücü kendinde fazlasıyla buluyorsun fakat sinirli olduğun zamanlar ne dediğini bilemeyen bir kişiliğe sahip olabilirsin.

Sen hatalarını kabul eden bir yapıya sahip olabilirsin!

Sen karşındaki kişiyle diyaloğa girdiğin zaman, onun kırılmaması için kelimelerini özenle seçen ve konuşmalarına dikkat eden bir kişiliğe sahip olabilirsin. Sırf kaos sevmediğin ve gergin bir ortamda kalmak istemediğin, tartışmalara geri tepki vermediğin için çevrendekiler tarafından pasif olarak nitelendirilmekten nefret ediyorsun. Seni sen yapan en önemli özelliğin aşırı düşünceli ve anlayışlı olman olabilir. Sevdiğin insanlarla vakit geçirmeyi çok sevmene rağmen bazı zamanlar yalnız kalıp, kafa dinlemek isteyebiliyorsun. Kendinle baş başa zaman geçirmeyi ve düşüncelere kapılıp, o düşünceler içerisinde yüzmeyi o kadar çok seviyorsun ki, dış dünyayla iletişimi tamamen koparabilecek arzuyu içinde barındırıyor olabilirsin. Emir vermekten ve emir almaktan aşırı nefret ettiğin için aşırı mütevazi ve nazik yapıya sahipsin. Sorunlarını tatlı dille çözmeye çalışsan da kimi zaman sinir sınırının ucuna geliyorsun ve istemesen de bazı zamanlar kırıcı olabiliyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
7
5
5
2
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ahmet kaya

Harika bir insanım, benim asla hatam olamaz...

Gececi Eko

çOK DORU BİLİYOR

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Sen hatalarını kabul eden bir yapıya sahip olabilirsin! / hatalıysam ara asasfasf