Görüş Bildir
Haberler
İlk Evini Ne Zaman Satın Alacaksın?

İlk Evini Ne Zaman Satın Alacaksın?

Well Ok Then
20.04.2023 - 18:07

Bize hayallerini süsleyen o evi anlat, ilk evini ne zaman alacağını söyleyelim!

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. İlk olarak mutfakla başlayalım, hangi mutfağı tercih edersin?

2. Şimdi oturma odanı seçelim. Hangisi senin oturma odan olmalı?

3. Sırada yemek odası var, bu oda hangisi olmalı?

4. Peki hangi odada derin rüyalarda dolaşmak isterdin?

5. Keyif dolu dakikalarını geçirmek istediğin banyo hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. E arada çalışmak da lazım... Peki ama hangi odada?

7. Pazar kahvaltısı, barbekü, bol oksijen... Evinin bahçesi hangisi peki?

8. Son olarak evine lüks bir dokunuş yapsan bu hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

1 yıl içinde!

1 yıl içinde ilk evini alacaksın! Hayallerini süsleyen bu eve ne kadar benzer onu tam bilemeyiz ama şimdiden plan yapmaya başlasan iyi edersin. Biraz erken gibi gelmiş olabilir ama bence şimdiden sen evine yeni nevresim takımları, tabak, çanak ve bardak bakmaya başla. Taşınır taşınmaz şöyle evini göstermek için bir yemek bile düzenleyeceksin. Ee ilk evine böyle bir davet gerekir!

2-3 yıl içinde!

Eveeet, 2-3 yıl içerisinde ilk evin anahtarını böyle pıtı pıtı sallıyor olacaksın. Gerçekten çok az kaldı. İyice hesapladın, uğraştın ve bolca hayalini kurdun ve yakın zamanda bunu başaracaksın. 2-3 yıl ne ki, hemencecik geçer. Sen şimdiden eşyalarına karar vermeye başla, sonra evinde keyif çıkarmak kalsın!

5-10 yıl içinde!

Senin ilk evini alma tarihin 5 ile 10 yıl arasında görünüyor. Maalesef biraz daha sabretmen gerekecek. İstediğin şeyler çok fazla değil ama kendine ve isteklerine vakit pek ayırmadığın için bu ev dileğin de kısa vadede gerçekleşmiyor. Hep çalışayım, koşturayım diyorsun. Bi otur, soluklan ve ilk evini almak için neler yapman gerektiğini tasarla. Sonra da bütçeni belirleyip araştırmalara başla. Biraz daha yolun var...

En az 15 yıl sonra!

Senin ilk evini alman pek de yakın bir zamanda mümkün görünmüyor. Şöyle 15 yıllık planının sonunda ilk evinin anahtarını alabileceksin. O zamana kadar kredi, kira falan bir şekilde vakit geçirmeye bak. Kendine de vakit ayır, tatillere git, kendinle ve gelecek hayallerinle ilgilen. Bu şehir karmaşasında, kaosta, rekabette yorgun düşmüşsün. Biraz sarsıl ve kendine gel, 15 yıldan daha erken o eve sahip olmak için kendine inanmayı da bırakma!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
11
9
3
3
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
a

1 yıl içinde...