Görüş Bildir
Haberler
İnsanlara Ne Kadar Değer Veriyorsun?

İnsanlara Ne Kadar Değer Veriyorsun?

Eda Hakim
09.12.2022 - 20:50

Etrafındaki insanlara değer veriyor musun? Onlar senin ne kadar önemli öğrenmek istiyorsan, hazırladığımız bu testi çözmeni tavsiye ediyoruz. Hadi testi çöz ve aklındaki sorulara bir cevap bul. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Okulda aceleyle derse yetişmeye çalışırken, bir tane kızın/erkeğin hüngür hüngür ağladığını gördün. Ne yaparsın?

3. Sen çok önemli bir sunum yaparken, yakın arkadaşının başına kötü bir olay geldi. Sunumu yarıda keser yardıma mı koşarsın yoksa bitirip öyle mi gidersin?

4. Bir yiyecek seçecek olsan aşağıdakilerden hangisini seçerdin?

5. İlişkilerinde anlayışlı ve dürüst biri olduğunu düşünüyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Aşağıdaki Succession karakterlerinden hangisini kendine daha yakın görüyorsun?

7. Peki sence Stranger Things mi daha iyi yoksa Wednesday mi?

8. Son olarak, sen çay insanı mısın yoksa kahve mi?

Sen etrafındakilere çok değer veriyor olabilirsin!

Sen çevrendeki, etrafındaki insanlara karşı fazla ılımlı ve hassasiyet gösterebilen bir yapıya sahip olabilirsin. İnsanların senin hakkındaki düşüncelerini, fikirlerini ve söylediklerini kafana çok takıyor olabilirsin. Kendinle alakalı haz etmediğin bazı özelliklere sahip olduğunu düşünüyor olabilirsin. Seni seven ve sana saygı duyan kişilere karşı her zaman daha farklı davranıyor olabilirsin ve bu herkes tarafından anlaşılacak derecede gözüküyor olabilir. Kin tutan ve nefret besleyen bir yapıya sahip olmayabilirsin, sana yapılan bir hatayı affetmeyi, karşındaki kişiye ikinci şansı vermeyi tercih ediyor olabilirsin. Seni mental olarak yoran ve sürekli kendini açıklamak zorunda kaldığın insanlara karşı anlayışlı yaklaşmıyorsun ve sinirli tarafını zor olsa da gün yüzüne çıkarıyorsun. Sevdiklerine verdiğin değer o kadar büyük ki, seni dışarıdan izleyen ve gözlemleyen biri sana hayranlık duyabilir. Gösterdiğin sevginin karşılığını karşındaki kişi sana göstermediğinde bir zamanlar susmuş olsan da artık bir şeyleri içine atmamaya karar vermiş olabilirsin. Kişisel gelişimin fazla gelişmiş gibi gözüküyor.

Sen etrafındakilere değer vermiyor olabilirsin!

Sen ikili ilişkilerinde de, arkadaşlık ilişkilerinde de sürekli kendini düşünen ve kendini haklı gören bir yapıya sahip olabilirsin. Haksız olduğun zamanlarda bile karşındaki kişiyi manipüle edebiliyorsun ve kendinin haklı olduğuna karşındakine inandırabiliyorsun. Aslında bu bizce bir yetenek olmalı! Akıl oyunları yapmayı seven ve kalp kırmadan dalga geçmeye bayılan bir mizaca sahip olabilirsin. Kıvrak bir zekaya sahipsin ve etrafındaki olayları kolaylıkla analiz edebiliyorsun. Bazı zamanlar olaylar karşısında susmayı tercih edip, çevrende olup bitecek şeyleri izlemeye bayılıyor olabilirsin. Sana karşı kötü hislerle yaklaşan kişilere asla fırsat vermiyorsun ve onları kendi ipleriyle kuyuya indiriyorsun. Kurnaz ve fırıldak bir yapıya sahip olabilirsin ve bu özelliklerin sayesinde fazla uyanık davrandığın durumla karşılaşmış olabilirsin. Gerçekten sevdiğin ve değer verdiğin kişilere karşı ılımlı bir kişiliğe bürünüyor olabilirsin ama genel anlamda sen etrafındakilere çok değer veren bir yapıya sahip olmayabilirsin, en azından kendine daha fazla öncelik veriyor gibisin..

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
11
9
9
2
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Watty kızı

Değer veriyorum ama herkese hak ettiği kadar değer veriyorum en iyisi bu

Mehmet Yıldız

bu testler gerçekten hep doğru çıkıyor. Bir kez daha doğru bildi.