Görüş Bildir
Haberler
Kar Tatili Açıklaması: İstanbul'da Tüm Okullar Kapandı! İşte Okulların Kapalı Olacağı Tarihler...

Kar Tatili Açıklaması: İstanbul'da Tüm Okullar Kapandı! İşte Okulların Kapalı Olacağı Tarihler...

Meteoroloji tarafından yayınlanan son hava durumu raporuna göre, İstanbul’da son yıllarında en büyük kar yağışı bekleniyor. Hem İBB hem valilik hem de AFAD, yağacak kar yağışına karşı üst üste uyarılar yapıldı. İstanbul kar yağışının perşembe günü başlaması bekleniyor. Peki, İstanbul’da yarın okullar tatil mi? İstanbul Valiliği 10 Mart okulları kapattı mı? İşte İstanbul’da beklenen ve tarihi 1987 kışındaki kar yağışından bile daha fazla kar beklenen İstanbul kar yağışı ile ilgili son detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İstanbul’da beklenen kar yağışı sebebiyle dün valilik ev sahipliğinde yapılan toplantıya, tüm yetkililer katıldı ve kar yağışı sebebiyle alınacak önlemler tartışıldı. Geçtiğimiz aylarda yaşanan kar yağışı sebebiyle İstanbul’da bazı bölgelerde araçlar mahsur kalmıştı. O görüntülerin yeniden yaşanmaması için yetkililer şimdiden hazırlıklarına başladı. Peki, İstanbul’da okullar tatil mi? İstanbul Valiliği yarın kar tatili açıkladı mı?

İstanbul’da Okullar Tatil mi?

İstanbul’da Okullar Tatil mi?

İstanbul Valiliği, henüz okulların tatili ile ilgili açıklamada bulunmadı. İstanbul’da beklenen yoğun kar yağışının, yarın akşam saatlerinde başlamadı bekleniyor.

İstanbul Valiliği kar yağışı sebebiyle kar tatili ile ilgili açıklama yaparsa haberimizde güncellenecektir.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın