Görüş Bildir

Son dönemde artan kadın cinayetleri tüm ülkeyi derin bir yasa boğarken, hukuk ve yargı sistemine yönelik eleştiriler de giderek artıyor. Gazeteci İrfan Değirmenci de kendi YouTube kanalında yayınladığı programda konuya dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Değirmenci, Türkiye’deki hukuk sistemini sert bir dille eleştirerek, cezaevlerinde katillerin değil, daha çok iktidarı eleştirenlerin bulunduğunu iddia etti. Değirmenci, "Cezaevleri katillerle dolu değildir. Cezaevleri iktidarı eleştirenlerle doludur." ifadelerini kullanarak, adaletin doğru bir şekilde tecelli etmediğini savundu.

Değirmenci, Türkiye’deki hukuk sistemini sert bir dille eleştirerek, cezaevlerinde katillerin değil, daha çok iktidarı eleştirenlerin bulunduğunu iddia etti.  Değirmenci, "Cezaevleri katillerle dolu değildir. Cezaevleri iktidarı eleştirenlerle doludur." ifadelerini kullanarak, adaletin doğru bir şekilde tecelli etmediğini savundu.

Ayrıca, "Cezaevlerinde bir daha gökyüzü görmemesi gerekenler, çoktan sokağa salınıverilmiştir" diyerek yargı sistemindeki eksiklikleri gündeme getirdi.

Ayrıca, "Cezaevlerinde bir daha gökyüzü görmemesi gerekenler, çoktan sokağa salınıverilmiştir" diyerek yargı sistemindeki eksiklikleri gündeme getirdi.

Video için👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
6
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Kılıfı da bulmuşlar. Halkı kin ve düşmanlığa tahrik, halkın bir kısmını aşağılama falan. Halk düşmanı bir tiranlığın biat etmeyenlere verdiği cezalar. Hepsin... Devamını Gör

ken bal

eleştirmek ayrı, hakaret etmek ayrı. dilbura mıydı neydi oda 15-20 gün filan yattı çıktı. dediği doğru olsa hapiste olması gerekirdi onunda

Bozkurt

Örneğin sürtük nasıl bir eleştiridir? Ya da eşkıya, terörist, çürük, sefil... Bunlar ampule oy vermeyenlere söylenmiş naçizane eleştiriler!

MHOrhanRE

Yanlış, iktidarı eleştirmeyi bilmeyen, hakaret, iftira yöntemini seçenlerle dolu. Mevcut iktidara bir defa bişe oy vermedim. Adalet sistemindeki çöküş ve top... Devamını Gör

skysvoffice

Doğru. Bu adamların avukatları var, birçok sözde eleştirenin de nelerle suçlandığını gördüm, bakan görür bakmayan "fikir özgürlüğü yok" diye çıldırır. Adamla... Devamını Gör