Görüş Bildir
Haberler
Keyfini Yerine Getirecek Tatlıyı Söylüyoruz!

Keyfini Yerine Getirecek Tatlıyı Söylüyoruz!

08.09.2022 - 11:02

Keyfini yerine getirecek tatlıyı söylüyoruz! Hazırsan başlayalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Öncelikle yaşını öğrenelim!

Cinsiyetini de öğrenelim...

Cinsiyetini de öğrenelim...

Öğrenci misin?

Hangi tür tatlıları tercih edersin?

Günün hangi saatlerinde tatlıdan maksimum verimi alıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Tatlının yanında hangi içeceği tercih edersin?

Formuna dikkat ediyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Sufle!

Sufle!

Verdiğin cevaplara göre senin keyfini yerine getirecek olan tatlı sufle! Çikolataya doyuran, mideye oturan bu küçük kekler, bizim de keyfimizi yerine getiriyor doğrusu!

Künefe!

Künefe!

Verdiğin cevaplara göre senin keyfini yerine getirecek olan tatlı künefe! Baklava denildi mi biz de durmak bilmiyoruz, hatta fotoğrafını görmek bile keyfimizi yerine getiriyor. Sen de bizdensin!

Sütlaç!

Sütlaç!

Verdiğin cevaplara göre senin keyfini yerine getirecek olan tatlı sütlaç! Diğer tatlılardan daha hafif olmasına rağmen inanılmaz lezzetli bir tatlı olan fırın sütlaç, keyfini yerine getirmek için yapabileceğin en iyi kaçamaklardan biri!

Elmalı turta!

Elmalı turta!

Verdiğin cevaplara göre senin keyfini yerine getirecek olan tatlı, elmalı turta! Keyfini yerine getirmeni sağlayacak bu İngiliz tatlısını kremayla veya dondurmayla servis edebilir, gönül rahatlığıyla misafirlerine de ikram edebilirsin!

Kurabiye!

Kurabiye!

Verdiğin cevaplara göre senin keyfini yerine getirecek olan tatlı, kurabiye! En verimli atıştırmalıklardan biri olan kurabiye, yıllardır herkesin severek tükettiği, yapımı ve yemesi oldukça kolay bir tatlı. Türü fark etmeksizin harika bir kaçamak!

Dondurma!

Dondurma!

Verdiğin cevaplara göre senin keyfini yerine getirecek olan tatlı, dondurma! Havalar hala sıcakken tüketilebilecek en iyi tatlı çeşitlerinden biri olan dondurma, birbirinden güzel çeşitleriyle mutluluğa açılan bir kapı gibi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
15
12
4
4
2
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Sütlaç! Verdiğin cevaplara göre senin keyfini yerine getirecek olan tatlı sütlaç! Diğer tatlılardan daha hafif olmasına rağmen inanılmaz lezzetli bir tatlı o... Devamını Gör

Necla Kaplan

Künefe evet seviyorum