Görüş Bildir
Haberler
Kırmızı Oda Nihal Esra Ronabar Kimdir, Kaç Yaşındadır? İşte Esra Ronabar’ın Kariyeri

Kırmızı Oda Nihal Esra Ronabar Kimdir, Kaç Yaşındadır? İşte Esra Ronabar’ın Kariyeri

TV 8 ekranlarından yayınlanan Kırmızı Oda dizisine dahil olacak konuk oyuncular merak ediliyordu. Kırmızı Oda’nın bu haftaki bölümünde, Yiğit Özşener ve Esra Ronabar konuk oyuncu olarak katılacak. Başrolünde Binnur Kaya’nın oynadığı Kırmızı Oda dizisi, gerçek hikayelerden oluşuyor. Dizide zengin işadamı Sefer karakterini canlandıracak Yiğit Özşener’in karısı rolünde olacak Esra Ronabar, sosyal medyada en çok aratılan konulardan biri. Peki, Esra Ronabar kimdir, kaç yaşındadır? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Esra Ronabar Kimdir?

Esra Ronabar Kimdir?

Esra Ronabar, 1978 senesinde İzmir'in Ödemiş ilçesinde dünyaya gelmiştir. İkiz kardeşi olan Esra Ronabar, Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümünü kazanmış ancak okulunu bitirmemiştir.

Üniversite eğitimini yarıda bırakarak oyunculuk sınavlarına giren Esra Ronabar, sınavları kazanınca bölümden ayrılmış ve Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı'ndan mezun olmuştur.

Üniversiteyi bitirmeden 1997 senesinde Ankara Sanat Tiyatrosu'nda 'Küçük Karabalık' ve 'Elmadaki Barış' isimli tiyatro oyunlarında oynadı.

Tiyatro oyunlarının yanında birçok reklam filminde de rol alan Esra Ronabar, 2003 senesinde 'Bir İstanbul Masalı' isimli dizi ile dizi hayatına adım atmıştır.

sra Ronabar, 2013 yılında 'Sana Bir Sır Vereceğim' adlı dizide Murat Han,Ekin Koç, Demet Özdemir ile birlikte başrol oynadı. Bu dizi devam ederken 22 Eylül 2013 tarihinde dizi setine giderken bir trafik kazası geçirdi, ağır yaralandı, kırıklar nedeni ile uzun bir süre setlerden uzak kaldı. Tam iyileşmek üzere iken ocak ayında tekrar bir kaza geçirdi. Sana Bir Sır Vereceğim dizisinden rahatsızlığı sebebiyle ayrılmak zorunda kaldı. Esra Ronabar, 7 Temmuz 2006 tarihinde tiyatrocu ve aynı zamanda Menajerimi Ara dizisinde oynayan Barış Falay ile evlendi. 'Rüzgar Mavi' adında bir oğlu var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın