Görüş Bildir
Haberler
Mahkeme 'Kasten Yaralama' Dedi, Berfin'in Yüzüne Kezzap Atan Sanığa 13 Yıl Ceza Verdi: 'Çektiğim Acıların Karşılığı Bu Değil!'

etiket Mahkeme 'Kasten Yaralama' Dedi, Berfin'in Yüzüne Kezzap Atan Sanığa 13 Yıl Ceza Verdi: 'Çektiğim Acıların Karşılığı Bu Değil!'

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Berfin Özek'e asitli saldırıda bulunan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik, yargılandığı davada 13 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Berfin, mahkeme çıkışında, 'Beklediğimiz bir karar değil. Çektiğimiz acıların karşılığı bu değil' dedi. Avukatı ise karara itiraz edeceklerini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Savcı, mütalaasında 'öldürme kastının olmadığına' kanaat getirdi

Savcı, mütalaasında 'öldürme kastının olmadığına' kanaat getirdi

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, Hatay'ın İskenderun ilçesinde geçtiğimiz yılın Ocak ayında, Berfin Özek'in yolunu kesip, yüzüne asitli saldırıda bulunarak kaçan Casim Ozan Çeltik hakkında, 'kasten yaralama' suçundan 13 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Tutuklanan Casim Ozan Çeltik hakkında, yargılandığı İskenderun 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde, iddianameyi ‘kasten adam öldürmeye teşebbüs’ suçlamasıyla hazırlayan savcı, yeni mütalaasında ‘öldürme kastının olmadığına’ dair hukuki değerlendirme yaptı. Çeltik’in ‘kasten yaralama’ suçundan ceza alması talep edildi.

'Çektiğim acıların karşılığı bu değil'

'Çektiğim acıların karşılığı bu değil'
prnt.sc

Mahkeme çıkışında açıklama yapan Berfin Özek, verilen cezayı yetersiz bulduğunu ve hukuki mücadelesine devam edeceğini söyledi:

''Beklediğimiz bir karar değil. Çektiğimiz acıların karşılığı bu değil. Sanığın cezaevinde çıkma ihmali var. Biz bu korkuyla nasıl yaşayacağız? Hukuki mücadelemize devam edeceğiz. En ağır cezaya çarptırılmasını istiyorum.''

Berfin'in avukatı ise, karara itiraz edeceklerini söyledi.

Yaşadıklarının ardından okulu bırakan Berfin, "Ben bunu hak etmedim, bu benim yüzüm değil. Bu, toplumumuzun utancının yüzü" demişti.

Avukat Mehtap Sert, savcının mütalaasını 'kasten yaralama' olarak vermesi ile ilgili 'Sanık tahliye olabilir' yorumunda bulunmuştu.

Sosyal medyada karara tepki: 'Hukukta ağır yaralama görünen şey reelde cinayete teşebbüstür'

Sosyal medyada karara tepki: 'Hukukta ağır yaralama görünen şey reelde cinayete teşebbüstür'
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
221
38
27
11
2
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
BlackWater

Adaletsizliğe o kadar çok alıştım ki 13 yıl ceza alınca iyi bari ceza almış diyorsun artık!

Jey

Ölmemişsin ablacım, ölmen lazım ay bi anlamadınız ya. Öldürmeye kastı yokmuş işte zaten ceza hukuku falan sadece öldürmeye yönelik. Tecavüz, tehdit, hırsızlı... Devamını Gör

Nilda Nld

Rabbim sana sabır, güç versin Berfin :( acıların çok ağır