Görüş Bildir
Haberler
Marka Konferansı'ndan 100. Yıl Senfoni Orkestrası ile Görkemli Kapanış

Marka Konferansı'ndan 100. Yıl Senfoni Orkestrası ile Görkemli Kapanış

2-3 Kasım tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek MARKA 2023 Konferansı, Cumhuriyet’in 100. Yılı için Cem Mansur yönetiminde görkemli bir kapanış konserine hazırlanıyor. Konserin tüm geliri okul öncesi yaş aralığındaki depremden etkilenen çocukların travmalarını hafifletmek üzere Yapı Kredi tarafından hayata geçirilen Yarınlara Kartopu eğitim programına aktarılacak.

Konser biletlerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz: https://biletinial.com/muzik/cem-mansur-marka-2023-senfoni-orkestrasi

MARKA Konferansları’nın kurucusu Ayşegül Yürekli Şengör: “Cumhuriyet’in 100. yılına adadığımız ve önümüzdeki yüzyıldaki Türkiye hayaliyle şekillendirdiğimiz çok özel bir MARKA Konferansı için hazırlanıyoruz. 3 Kasım akşamı görkemli ve anlamlı bir konserle kapanış yapacağız. Cem Mansur yönetimindeki MARKA 2023 Senfoni Orkestrası konserinin tüm geliri Yapı Kredi Yarınlara Kartopu projesi kapsamında Toplum Gönüllüleri Vakfı'na (TOG) bağışlanacak.

Yapı Kredi tarafından hayata geçirilen ve yine Cumhuriyetimizin 100. yılına adanan bu proje kapsamında daha güçlü nesillere ulaşmak adına 0-6 yaş arasındaki okul öncesi çocuklara bilişsel beceri eğitimleri verilecek. Proje kapsamında ilk olarak deprem bölgesindeki çocuklarımıza ulaşılacak. Bu da projenin bizim için değerini daha da artırıyor.”

Yürekli Konferansları tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen ve son 20 yıldır YAPI KREDİ WORLD’ün ana sponsor olduğu MARKA Konferansı, Türkiye’nin ve dünyanın alanında öncü isimlerini bir kez daha buluşturmaya hazırlanıyor. Sürpriz isimlerin ve ilgi çekici konuşmaların yer alacağı etkinlik, Cumhuriyet’in yeni yüzyılına enerji dolu bir başlama vuruşu niteliğinde olacak.