Görüş Bildir
Haberler
MİT Haberi Davası: Barış Terkoğlu, Aydın Keser ve Ferhat Çelik’e Tahliye Kararı

MİT Haberi Davası: Barış Terkoğlu, Aydın Keser ve Ferhat Çelik’e Tahliye Kararı

Ulaş
24.06.2020 - 22:05

MİT mensubunu ifşa” suçlamasıyla tutuklu bulunan Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Terkoğlu, OdaTV Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan, Yeniçağ yazarı Murat Ağırel ve Yeni Yaşam gazetesi yöneticileri Ferhat Çelik ve Aydın Keser aylar sonra bugün ilk kez yargıç karşısına çıktılar. Barış Terkoğlu, Aydın Keser ve Ferhat Çelik'e adli kontrol şartıyla tahliye kararı çıkarken, Murat Ağırel, Barış Pehlivan, Hülya Kılıç'ın tutukluluğuna devam kararı verildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Savcılık taleplerle ilgili mütaalasını (görüşünü) açıkladı. Savcılık makamı mütalaasında, gazetecilerin tutukluluk halinin devamına, Erk Acarer'in yakalama talebinin tekrarına karar verdi. Savcılık, esas hakkındaki mütalaanın hazırlanması için gelecek celseye kadar süre istedi.

Üç gazeteciye tahliye...

Üç gazeteciye tahliye...

Cumhuriyet'ten Seyhan Avşar'ın haberine göre, Barış Terkoğlu, Aydın Keser ve Ferhat Çelik'e adli kontrol şartıyla tahliye kararı verildi.

Murat Ağırel, Barış Pehlivan, Hülya Kılıç tutukluluğunun devamına karar verildi. Bir sonraki duruşma tarihi ise 9 Eylül olarak belirlendi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
57
25
10
8
6
4
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Vedat Kaplan

girmemeleri gereken yerden tahliye edildikleri için sevinecek değiliz.

truthorwhatever

Tamamen hukuksuz bir şekilde içeride tutuyorlar. dertleri muhalefete 'bakın biz güçlüyüz canımız ne isterse yaparız siz acizsiniz' algısı yaratmak. Ya bebeği... Devamını Gör

Ahmet Güney

truthor söylediklerin cok komik hic gulecegim yoktu

Resho

Adalet ile ilgili 3 haber okuduk. Birinde neden yazdın diye, diğerinde neden düzgün yazmadın diye gazeteciler suçlandı, diğerinde hukukçuya saldıranlara ceza... Devamını Gör