Görüş Bildir
Haberler
Murat Kosova ve Nebil Evren, Sesleriyle Birlikte FIFA Online 4’te!

Murat Kosova ve Nebil Evren, Sesleriyle Birlikte FIFA Online 4’te!

Burak Kaya
13.08.2021 - 19:00

101XP, bu sonbaharda Türk oyun severlerin beğenisine sunulacak olan EA SPORTS™ FIFA Online 4 için üst düzey yorumcu ikilisini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevilen sesler ile birlikte bir futbol deneyimi.

Spikerler bir hayli heyecanlı.

Spikerler bir hayli heyecanlı.

Oyun için 300 saatin üzerinde ses kaydı yapıldı ve bu deneyim, Murat Kosova'nın gençliğine özlem duymasına neden oldu: 

“Dünyanın en güzel oyunu Futbol... İster çimde, ister sokakta, ister ekranda... Bu oyun hayatım boyunca benim bir parçam oldu. Futbolu düşünmediğim, konuşmadığım gün herhalde bir elin parmaklarını geçmez. Yıllar önce, arkadaşlarım bana oynadıkları maçları anlattırırdı! FIFA Online 4 ile birlikte o günlere geri dönüyorum. Ünlü yazar Bernard Shaw “Yaşlandığımız için oyun oynamayı bırakmayız, oynamayı bıraktığımız için yaşlanırız” demiş! Ben de “yaşlanmayı” hiç düşünmüyorum!!!

Nebil Evren de, FIFA Online 4’ün önemli bir parçası olmanın yarattığı heyecanı gizlemedi: 

“Çeyrek asra yaklaşan televizyonculuk kariyerimde pek çok farklı yayında yer aldım veya planlamasını yaptım ama böyle bir projenin arka planda nasıl işlediğini görmek açısından çok doyurucu bir tecrübe oldu benim için. Özellikle de uzun yıllardır oynadığım ve büyük keyif aldığım bir oyunda sesimle yer almak ve bunu çok değer verdiğim Murat Kosova ile yapmak çok büyük keyifti. FIFA Online 4'ü oğlum Ege ile karşılıklı oynamak için sabırsızlanıyorum. Eminim tutkunları da aynı şekilde sabırsızlanıyordur!”

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın