Görüş Bildir
Haberler
Nasıl Uyuduğunu Seç Sana Kim Olduğunu Söyleyelim!

Nasıl Uyuduğunu Seç Sana Kim Olduğunu Söyleyelim!

miray soysal
26.02.2022 - 17:00

Uyku pozisyonlarının sadece insan sağlığını etkilemekle kalmadığını, aynı zamanda insanların kişilik özellikleriyle de ilişkili olduğu bilinmektedir. Yani, uyurken aldığımız pozisyonlar bizim karakterlerimizi yansıtıyor. 

O zamann, nasıl uyuduğunu seç. Senin kim olduğunu söyleyelim!😴💤👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Uyku pozisyonunu seç bakalım!

Uyku pozisyonunu seç bakalım!

Duygusal!

Anne karnındaymış gibi kıvrılarak yatmak, en yayın olan uyuma şekillerinden biri olan cenin pozisyonudur. Bu şekilde uyuyan insanlar, aslında dışa dönük bir imaj yaratsalar da içlerinde çok hassas ve utangaçtırlar. Sen, dışarıdan zorlu bir yapıya sahip görünsen de iç dünyanda son derece duygusal yapıdasın. Dışa dönük ancak hassas bir kalbe sahipsin. Birisiyle ilk buluşmalarında, başlarda biraz utangaç olabiliyorsun ancak kısa sürede rahatlıyorsun. Yeni bir ortama alışmak senin açından biraz zaman alabiliyor ama alıştıktan sonra sıcakkanlı karakterleri hemen ortaya çıkartıyorsun. Yoğun duygusal yapından dolayı empati bağlarının oldukça güçlü olduğunu söyleyebiliriz. Bu yüzden çevrende yaşanan olaylara karşı hiçbir şekilde duyarsız kalamazsın ve daha duygusal tepkiler verebilirsin.

Aktif!

Bu dümdüz uyku pozisyonunda uyuyan insanların genelde sakladıkları bir şey olmaz. Oldukça sosyal ve açık sözlüdürler. Rahat, kalabalığa alışkın, yabancılara güvenen ve oldukça sosyal insanlardır. Ama bazen insanlara karşı taviz verebilir, kolay aldanabilirler. Sen, gerek kendin gerekse yakınların için yüksek hayat standartları oluşturmaya çalışıyorsun. Çevrendeki herkesin işlerini halletmeye, onlar için hayatı kolaylaştırmaya odaklanıyorsun. Yalan dışında senin canını sıkabilecek çok az şey vardır. Bu pozisyon her ne kadar sabit ve sıkıcı görünse de, sosyal açıdan en aktif kişileri yansıtır, yani seni!

Dışa dönük!

Serbest uyku pozisyonunu tercih eden insanlar dışadönük ve atılgan olurlar. Bacakların sağa ve sola açık biçimde yattığın için senin çok iyi bir arkadaş olduğunu da söyleyebiliriz.. Olabildiğince dertsiz tasasız görünüyorsun; ancak konu başkaları oldu mu karşılıksız bir şekilde onlara yardımcı olmak için elinden geleni de yapıyorsun. Her zaman insanları dinlemeye gayret edersin ve ilgilendiğini belli eden sorular yöneltirsin. İnsanların sorunlarını önemser ve çözüm bulmaya çalışırsın. Bu yüzden, insanlar senden tavsiye almak için konuşma ihtiyacı duyar. Kendine yöneltilen eleştirileri de iyi niyetle baktığını,  dikkate aldığını söyleyebiliriz.

Koruyucu!

Yastıklarına sarılarak uyuyan insanlar, son derece koruyucu insanlardır. Böyle olmalarının nedeniyse hayatında çok değer verdiği kişilere ve şeylere sevgiyle sıkıca bağlı olmalarındandır. Sen, sevdiğin insanları korur ve dostlarını hiçbir zaman yüzüstü bırakmak istemezsin. Yabancısı olduğun bir ortama girsen bile, kolaylıkla iletişim ağı kurabilir ve çabucak uyum sağlayabilirsin. Etrafındaki  herkesin en iyi yönünü ortaya çıkarır ve genellikle en çok eğlenir gibi görünen sen olursun. İnsanların sırlarını iyi saklarsın. Onları yargılamaz ve can kulağıyla dinlersin. İnsanlar senin bu ilgini her zaman fark eder ve sana güvenirler. Sıkıntılarını seninle paylaşmaktan çekinmezler. Ne olursa olsun ön yargılı davranmayacağınızı bilirler.

Sezgisel!

Uyurken ellerini yastığın altına koyup yüzükoyun uyuyanlar oldukça sağduyulu olup, sezgilerine güvenerek dikkatli davranan insanlardır. Felsefi düşüncelere yatkın olmalarının yanı sıra, yüksek yaşam idealleri ve mükemmellik hedefleri olur. Senin için ayrıntılar çok önemlidir. Kendi düşüncelerine de oldukça güvendiğini söyleyebiliriz. Bazen sadece hislerinle hareket ettiğini ve sezgilerinde çoğu zaman haklı çıktığını da biliyoruz. Sır saklama eğilimindesin. Genelde barış ve rahatlıktan yanasın. Güven veren insanlara sonsuz saygı duyarsın. Bu yüzden çok güvendiğin birçok dostun var.

Eğlenceli!

Yan yatarak uyuyanlar genellikle anlaşması kolay, eğlencelidirler. Sevdikleri insanları koruyan ve karşısındaki insanlar tarafından da sevgi görmeye kendilerini açan insanlardır. İnsanlar, senin yanında bütün dertlerini unuturlar. Çünkü çok komik ve eğlenceli birisin. Herkesin bir derdi varken, sen mutlu ve pozitif kalabilmektesin. Hayatı kendine veya başkalarına zorlaştırmanın anlamsız olduğunu düşünüyorsun, bundan dolayı herkese güzel enerjinle yaklaşmaya çalışıyorsun. Çok doğal ve akıllı bir insansın. Bu yüzden çoğu zaman olaylara şüpheci ve kuşkucu bir şekilde bakıyorsun. Düşüncelerin zor veya yavaş değişiyor. Bir karar aldığında, bunu değiştirmekten hiç çok hoşlanmıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir!👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
114
28
10
9
8
7
5
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İdil

Sezgisel! Uyurken ellerini yastığın altına koyup yüzükoyun uyuyanlar oldukça sağduyulu olup, sezgilerine güvenerek dikkatli davranan insanlardır. Felsefi düş... Devamını Gör

Ggtac Isayev

F sezgisel🤌

Berna

eğlenceli