Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Boşsun?

Ne Kadar Boşsun?

Elif Ateş Dereli
23.11.2023 - 17:16 Son Güncelleme: 23.11.2023 - 19:46

Boş insan tabiri herkese ve her yere göre değişir. Ancak bir insanı 'boş' diye nitelendirmek için bazı düşünceler her yerde geçerlidir. Peki sende bu durum ne alemde? Ne kadar boşsun?

Merak ediyorsan hemen teste başlayalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki kaç yaşındasın?

3. Hemen hemen her konuda mantıklı bir fikre sahip olduğunu düşünenlerden misin?

4. Çevrendekilerin bir işe giriştiğin zaman "Gereksiz yere uğraşıyorsun bunlarla" lafını hak ediyor musun?

5. Senin için eğitim ne kadar önemlidir?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Sen mi insanlardan sürekli yardım talep ediyorsun yoksa onlar mı senden destek bekliyor?

7. Peki iş, arkadaş ya da ailende bir olay meydana geldiğinde onun dedikodusunu yayma hızını bi' düşün desek sonucu ne olurdu?

8. Sosyal ilişkilerinde yaşadıklarını anlat desek aşağıdakilerden hangisini seçersin?

9. Diyelim ki sevgilin/eşin sana "çok boşsun" dedi ve seni terk etti. Tekrar barışmak istese geri döner miydin?

10. Son olarak boş zamanlarında genellikle ne yapmayı tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Boş Yapmakta Üstüne Yokmuş Senin!

Verdiğin cevaplara sen vaktinin çoğunu boş işlerle harcayan bir insansın. Belki de bütün gün internette vakit geçiriyor, kim ne yapmış kim ne etmiş onu konuşuyorsun. Yapman gereken önemli işlere gelince daima onları erteliyorsun. Bu işlerin sayısı o kadar artmış ki başına şimdi otursan anca yetişir bizden söylemesi. Sanki biraz sende insanların ne yaptığıyla ne ettiğiyle ilgilenmenin yanı sıra kendine de ilgi çekmeye çalışan bir insan modu var. Çevrendeki insanların senin etrafında pervane gibi dönmesini, sürekli seni konuşmalarını, yaptıkları her şeyi sana anlatmalarını içten içe deli gibi istiyorsun. Ama hiç düşündün mü böyle nereye kadar? Bir insanın kendiyle ilgili hayalleri, planları ve tutkuları olmalı. Ama sende bir şeyler başarabilme enerjisi varsa bile maalesef yukarıda söylediğimiz şeylere harcıyorsun. Her zaman boş yapmaya gelmez bu hayat. Arada sırada gerçekten değerli bir şey yapmak gerekiyor bizden söylemesi.

Koşarak Uzaklaş: Sen Değil, Çevren Boş!

Verdiğin cevaplara göre senin kendinden çok boş olan birileri var ki hayatını tamamen sarıp sarmalamış durumda. Aslında sen kendini geliştirmeyi seven, yeni şeyler öğrenmekten keyif alan, sosyal ilişkileri güzel olan ve düşünceli bir insansın. Ancak sen de fark etmişsindir ki son zamanlarda çevrenin kalite seviyesi epey bir yerlere düşmüş. Sen tek başına ortamı düzeltmek istesen bile nafile... Bi kere kalite düşünce eskisi gibi olmak çok çaba sarf ettiren bir durum. Niye böyle dediğimize gelince biliyorsundur ki çevre bizi her zaman iyi ya da kötü etkiler. Sen de böyle bir kötü etkinin altında kalınca boş insan olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun. Sana tavsiyemiz kendin gibi insanlarla takılmaya çalış. Boş muhabbet yapan insanların seni aşağıya çekmesine asla izin verme.

Sana Boş İnsan Diyenler Utansın!

Verdiğin cevaplara göre sana boş insan demek cidden küfür etmekten daha beter. Tahmin ediyoruz ki sen çok eğitimli, deneyimli ve kendini daima geliştirmeyi seven bir insansın. İnsanlar sırf bu yüzden senin yanından ayrılmayı hiç mi hiç istemiyorlar. Sen gerek konusunu açtığın muhabbetlerle gerek insan içindeki davranışlarınla daima ortamların aranan insanısın. Açıkçası bu kadar dolu dolu olman takdir edilmeyecek gibi değil. Sanırım bunun nedeni çok iyi bir odaklanma ustası olman. Zira sen işlerinde disiplinli olmayı seçen ve bunun hakkını veren bir insansın. Hayatını hem sıkıcı rutinlerden arındırmış hem de enerjini doğru alanlarda kanalize etmişsin. Ne diyelim gerçekten harikasın...

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
75
47
19
15
10
3
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ebrar

Sana Boş İnsan Diyenler Utansın! Verdiğin cevaplara göre sana boş insan demek cidden küfür etmekten daha beter. Tahmin ediyoruz ki sen çok eğitimli, deneyiml... Devamını Gör

moonlight

sana boş insan demek cidden küfür etmekten daha beter.

mamamia

3.soru her konuda fikri olan boştur zaten ve son soru bütün seçenekler boş insan tanımına uygun

moonlight

ama bu testler de olmasa özgüven yerlerde ... ara sıra çözüp gaz veriyoruz kendimize .. :)