Görüş Bildir
Haberler
Oyun Oynarken Tüm Tuşlara Basacak Kadar Çaresiz Hissettiğiniz 8 An

Oyun Oynarken Tüm Tuşlara Basacak Kadar Çaresiz Hissettiğiniz 8 An

Ma Belle
20.10.2022 - 18:03

Herhangi bir platformda oyun oynarken en heyecanlı yerinde hiç internetiniz kesildi mi? Ya da takım arkadaşınızın acemiliği yüzünden hiç oyun kaybettiniz mi? Toplanın, oyun oynarken bizi çileden çıkaran durumları sizler için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Kötü internet bağlantısı...

Oyunun en heyecanlı yerindeyken birden hareket edemezsiniz, hedef alamazsınız ve bir bakmışsınız ki internet bağlantısı adeta bir salyangoz gibi çok yavaş... Evet, sinirden dişlerinizi sıktığınızı hissedebiliyoruz.

2. Gecikmeler, gecikmeler...

Oyuncular çok iyi bilir. Oyun esnasında lag (gecikmek, geride kalmak, duraklamak) yaşandığı zaman ne oyun keyfimiz kalıyor ne de yaşama hevesimiz... O son yumruğu atacaktık abi ya, lag nereden çıktı şimdi!

3. Haritada güvenli alanın dışında kalmak.

Oyunların kolay yönlerinin olmasının yanı sıra zorlukları da olabiliyor. Zehirli gazdan kaçıp güvenli alana yetişebilmek oyunu kazanmak için yapmamız gereken şeylerden.

4. Alakasız yerlerde kurulan tuzaklar sizi de sinirlendirmiyor mu?

Düşününce bile sinirden tüylerimiz diken diken oluyor. Düşmanın biri gelecek ve gideceğin yolda bir tuzak kurup yenilmeni bekliyor. Gelip kendi gücünle benimle savaşsan olmaz mı sevgili düşman?

5. Tam ihtiyacın varken gelen hava yardımına yetişememek...

5. Tam ihtiyacın varken gelen hava yardımına yetişememek...

Mühimmatınız az, son sağlık çantaları ve takım arkadaşınız sizi yarı yolda bırakmış. Tek ihtiyacınız gelecek olan bir hava yardımı, sonra yola devam. Ama sizden önce birileri gelip tüm eşyaları almışsa sinirden dişlerinizi sıkmanız kaçınılmaz...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Acemi takım arkadaşları yüzünden ne dostluklar bitti kim bilir...

Sayı olarak öndesiniz, zafere doğru yol alıyorsunuz ve her şey yolunda. Ama takım arkadaşınızın dikkatsizliği yüzünden oyunu kaybettiniz. Bu yüzden birçok dostluğun bittiğini duyduk, aman diyelim takım arkadaşlarınızı iyi seçin. Sonra olan sizin ilişkilerinize oluyor...

7. Yavaşlayan cihazımızı kırmamak için kendimizi zor tutarız.

Sürekli ilerleyen ve gelişen teknoloji çağında, sistem gereksinimleri devamlı yükselen oyunlarla baş etmek o kadar zor ki. Alıştığım telefonum ya da bilgisayarımla oyun oynayamayacak mıyım ben ya?

8. Oyunun ortasında gelen arama bildirimleri bizi her şeyden soğutan cinsten.

8. Oyunun ortasında gelen arama bildirimleri bizi her şeyden soğutan cinsten.

Oyun oynarken eski sevgilisiyle barışmak istediğini size binlerce kez anlatmak isteyen arkadaşınızın aramasını gördüğünüzde eminiz yanlışlıkla oyun kaybetmişsinizdir. Şu an müsait değilim de diyemiyorsunuz ki...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
19
16
6
5
2
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sinan Saatçi

Lan niye aklıma street fighter 1 oynarken iki kişi oynadığımız geldi birden oha mk 30 sene geçmiş sagat denen herifi yenmek o zamanlar o kadar zordu