Görüş Bildir
Haberler
Özcan Deniz Kendisinden 24 Yaş Küçük Sevgilisiyle İlk Kez Fotoğraf Paylaştı! Binlerce Beğeni Aldı...

Özcan Deniz Kendisinden 24 Yaş Küçük Sevgilisiyle İlk Kez Fotoğraf Paylaştı! Binlerce Beğeni Aldı...

Müge Kakşi
02.01.2022 - 23:39

Ünlü sanatçı Öcan Deniz'in yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu. Eski eşi Feyza Aktan'la olan boşanma davasıyla gündeme gelen Deniz en son oğlunun velayeti için hakim karşısına çıkmıştı. Boşanma sürecinde sık sık yaşadığı olaylarla gündeme gelen ünlü sanatçı bir süredir beraber olduğu kendisinden 25 yaş küçük sevgilisiyle fotoğraf paylaştı. İşte Özcan Deniz'in sevgilisiyle paylaştığı o fotoğraf...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Özcan Deniz'den Sevgilisiyle İlk Kare

Özcan Deniz'den Sevgilisiyle İlk Kare

Bir süredir kendisinden 24 yaş küçük İranlı bir modacı ile beraber olan Özcan Deniz ilk kez sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı.

İranlı modacı Samar Dadgar ile birliktelikleri öncesinde Özcan Deniz, eski eşi Özcan Deniz ile çekişmeli bir boşanma süreci yaşamıştı. Boşanma süresinde yaşadığı olaylarla sık sık gündeme gelen Deniz en son oğlunun velayetini almak için hakim karşısına çıktı. Deniz'in oğlunun velayeti tüm çabalara rağmen annesi Feyza Aktan'a verildi.

Kendisinden 24 Yaş Küçük

Kendisinden 24 Yaş Küçük

Eski eşi Feyza Aktan, Deniz’in kendisine şiddet uyguladığını öne sürerken, Deniz ise eski eşinin üç yaşındaki oğulları Kuzey’le görüşmesini engellediğini iddia ederek velayet davası açmış, mahkeme Kuzey’in velayetinin annede kalmasına karar vermişti.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Deniz, gönlünü kendisinden 24 yaş küçük İranlı bir kadına kaptırdı. Deniz, sevgilisi ile ilk kez fotoğraf paylaştı. Sevgilisinin kendisine sarıldığı kareyi paylaşan deniz fotoğrafa çiçek ve kalp emojisi koymayı da ihmal etmedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sarkozy

Ablada saglam migde varmis...