Görüş Bildir
Haberler
POMEM 28. Dönem Mülakat Yerleri Açıklandı! POMEM Mülakatları Ne Zaman? POMEM Mülakat Yerleri Sorgulama...

POMEM 28. Dönem Mülakat Yerleri Açıklandı! POMEM Mülakatları Ne Zaman? POMEM Mülakat Yerleri Sorgulama...

28. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezleri’nin mülakat sınavı yerleri Polis akademisi tarafından açıklandı. Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) başvuru sürecini tamamlayan adaylar mülakatların ne zaman yapılacağı konusunda araştırmalarına başladı. POMEM sözlü mülakatlarına girecek adaylar, mülakat yeri ve zamanının nereden açıklanacağı konusunda gözlerini arama motorlarına çevirdi. Peki POMEM 28. Dönem mülakat yerleri açıklandı mı? POMEM mülakatları ne zaman? İşte POMEM mülakat yerleri sorgulama...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

POMEM mülakat sınavı yerlerinin açıklanmasının ardından POMEM 28. dönem mülakat yerleri gündeme geldi. Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine yapılacak mülakatın yerleri belli oldu. Parkur sınavından başarı ile geçen adayların katılacağı 28. Dönem POMEM sözlü sınavı tarihleri www.pa.edu.tr internet adresinden sorgulanarak öğrenilecek. Peki POMEM 28. Dönem Mülakatları ne zaman? İşte POMEM mülakat yerleri sorgulama...

POMEM 28. Dönem Mülakat Yerleri Açıklandı!

POMEM 28. Dönem Mülakat Yerleri Açıklandı!

POMEM sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte sınava katılmaya hak kazanan adaylar, sınav girişinde sıkıntı yaşamaması için sınav giriş belgesi almak zorunda. POMEM adayları, sınav ile ilgili tüm bilgilerini e Devlet üzerinden öğrenebilecek. Adaylar aşağıdaki link üzerinden, e devlet şifresine girerek POMEM sınav yerlerini ve sınav giriş belgesini alabilirler.

POMEM Mülakat Yerleri Sorgulama!

POMEM Mülakat Yerleri Sorgulama!

POMEM 28. Dönem Adaylarının sınavın yerini ve tarihini kontrol edebilmeleri ve sınava girebilmeleri için sınav kayıt belgelerini almaları gerekmektedir.

28. DÖNEM POMEM SINAV GİRİŞ BELGESİ VE MÜLAKAT YERLERİ SORGULAMA!

POMEM Mülakatları Ne Zaman?

POMEM Mülakatları Ne Zaman?

Polis Akdemisi'nden yapılan açıklamada, 28. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında, Mülakat Sınavı aşamasına katılacak olan adaylar sınav tarihlerini, T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden öğreneceklerdir.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın