Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Dizi Karakterlerine Göre Senin En Güçlü Yönün Ne?

Seçtiğin Dizi Karakterlerine Göre Senin En Güçlü Yönün Ne?

İzlerken keyif aldığımız ve bazılarını sevdiğimiz bazılarını ise görmek istemediğimiz dizi karakterlerinden seç, senin en güçlü yönünü söyleyelim!

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Avrupa Yakası dizisinden bir karakter seç.

2. Peki Ufak Tefek Cinayetler dizisinden de seç.

3. Ezel dizisinden kimi seçersin?

4. Muhteşem Yüzyıl dizisinden de birini seç.

5. Aşk-ı Memnu dizisinden de bir karakter seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Yaprak Dökümü dizisinden kimi seçersin?

7. Kavak Yelleri dizisinden de birini seç.

8. Sadakatsiz dizisinden peki?

9. Masumlar Apartmanı dizisinden kim?

10. Son olarak Fi dizisinden de birini seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Senin en güçlü yönün empati yeteneğin!

Sen empati yeteneği yüksek birisin. İnsanları anlayabilen ve kötü durumdayken nasıl hissettiklerini aynı şekilde sen de hissedebilen birisin. Bu nedenle çok fazla düşünceli olduğunu da söyleyebiliriz. Kırmamak, üzmemek için çok fazla çaba harcar ve kendinden de çok fazla taviz verirsin. Empati yeteceğinin güçlü olması seni herkese karşı sevecen biri yapıyor. Senden zarar gelmeyeceğini düşünen herkes, seninle bir iletişim kurmak ve hayatının bir yerinde olmak istiyor. Sen iletişim güçlü birisin belki ama herkesi de hayatına kolay kabul etmezsin. Kime güvenip kime güvenilmeyeceğini iyi bilirsin. İnsanları dinleyip, anlayan biri olsan da sana karşı yapılan hatalara pek tahammülün yok. Eğer bilerek sana bir haksızlık yapılmış veya bir kötülük yapılmışsa o kişiyi hayatından direkt çıkartırsın. Fevri karakterin nedeniyle kolay insan siler ve zor insanlara güvenirsin. Birilerine yardım etmek seni mutlu ediyor, birilerinin derdini paylaşmak belki de kendi derdini unutturuyor. İnsanlara her zaman mutlu yönünü göstermeye çalışıyorsun ama bazen senin de dayanamayacağın zamanların olabiliyor. Sen başkalarını anlıyorsun ama seni anlayan pek fazla kişi yok.

Senin en güçlü yönün kararlılığın.

Senin en güçlü yönün kararlılığın. Senin hayatında gri olan hiçbir şeyi görmeyiz. Senin için bir şeyler ya vardır ya da yok. İkilemde kalmak, uzun süre adım atmak için düşünmek senlik şeyler değil. Aklına ne gelirse, o an canın ne isterse sen onu yaparsın. Bu kararlılığın seni her zaman istediğin şeylere ulaştırıyor ve ulaştıracak. Çünkü kararsızlık insanların vaktini çalmaktan ve bazı fırsatları kaçırmaktan başka bir şey değildir. Sen de bunu çok iyi bildiğin için her zaman ne istediğini bilen biri olmuşsun. Aklını karıştıran insanlar, bir gün iyi davranıp diğer gün kötü davrananlar ya da bir olup diğer gün olmayanlar... Hayatında asla böyle şeylere tahammülün yok. Bir kere hayatından giden tamamen gitmiş olur senin için. Onun ardından ne üzülür ne de ağlarsın sadece sana kazandırdıklarına odaklanır ve aslında şanslı olduğunu düşünürsün. Bu nedenle kararlı tutumun seni hem toksik insanlardan hem toksik ilişkilerden kurtarıyor. İş hayatında da özel hayatında da kararlılığın sayesinde dört ayak üzerine düşüyorsun. Senin kadar ne istediğimizi bilsek hayatımız kurtulur!

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
17
12
6
5
3
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Senin en güçlü yönün empati yeteneğin!

Hakan ULUSOY

Sen başkalarını anlıyorsun ama seni anlayan pek fazla kişi yok.