Görüş Bildir
Haberler
Sen Çal Kapımı 26. Bölüm Fragmanı... Yeni Fragmana Serkan'ın Yumruğu Damga Vuruyor!

Sen Çal Kapımı 26. Bölüm Fragmanı... Yeni Fragmana Serkan'ın Yumruğu Damga Vuruyor!

Sunay Korkmaz
03.01.2021 - 11:28

Sen Çal Kapımı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda; Serkan'ın Balca ile baş başa yemeği Eda'yı kıskandırırken Serkan da boş durmuyor. Eda ile dans eden Prens Seymen'e yumruk atıyor. Peki yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte Sen Çal Kapımı yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sen Çal Kapımı Son Bölüm Özeti

Sen Çal Kapımı Son Bölüm Özeti

Şimdi Eda, babaannesinin tehditleri ve Serkan’a olan aşkının arasında kalmıştır. Bu sırada aynı zamanda zengin bir işadamı olan genç ve yakışıklı Arap Prens Artlife Mimarlık ile çalışmak için ortaya çıkar. Bu prensi şirketle tanıştıran Semiha Hanım’dır ve çok başka planları vardır.

Şef Alexander’ın yemek konusundaki yetenekleri yüzünden Ayfer’le görüşmeye başlaması Aydan’ı kızdırır. Onun da Alexander’la yakınlaşmak istemesi eğlenceli anların yaşanmasına neden olur. Engin ve Pırıl’ın taze evliliklerinde ise Engin rahat tavırlarıyla Pırıl’ın sınırlarını zorlamaktadır.

Prens Seymen’in şirket ile çalışmaya başlaması herkesin hayatında sarsıntılara yol açar. Beraber çalışmaya başlamalarını kutlamak için bir akşam Prens Seymen, Semiha Hanım, Eda ve Serkan bir araya gelir. Bu yemek çok büyük bir sırrın ortaya çıkmasına neden olacaktır.

Aşağıdaki Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın