Görüş Bildir
Haberler
Sen Olmaktan Korktuğun İnsana Dönüşmeye Ne Kadar Yatkınsın?

Sen Olmaktan Korktuğun İnsana Dönüşmeye Ne Kadar Yatkınsın?

Begüm
09.09.2023 - 13:31

Herkes en sonunda olmaktan korktuğu kişiye dönüşür mü? Bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir. Kimi tüm çırpınışlarına rağmen aynaya baktığında babasını görür; kimi de çok özendiği halde annesi gibi bir türlü olamaz. 

Bakalım sen, olmaktan korktuğun kişiye dönüşmeye ne kadar yatkınsın...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşın.

3. Öncelikle loş ışık mı, aydınlık mı tercihin?

4. Gün içinde zihninde beliren düşüncelerden çoğu olumlu mu yoksa olumsuz mu oluyor?

5. ''Korku'' hissini sana anımsatan, aşağıdaki kelimelerden hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. En son ne zaman bir fedakarlık yaptın?

7. Eskiye oranla daha çok yalan söylüyor musun? Dürüst ol, aramızda🤫

8. Yaptığın partner seçimlerinde, hepsinin mutlaka ortak bir özelliği oluyor mu?

Sen Olmaktan Korktuğun Kişiye Benzemeye Başlamışsın Bile!

Olmaktan korktuğumuz kişiden, ona benzeme potansiyelimiz olduğunu bildiğimiz için korkarız. Zihnimizin en kuytu, karanlık köşelerinde bastırdığımız öfke, kırgınlıklar, gizli zevklerimiz hepsi bu kişiye dönüşmemiz için bizi kamçılamaya hazır, gün yüzüne çıkacakları günü beklerler. Ve işte, sen bu korkutucu sürecin tam ortasında bulunuyorsun. Karanlığında gömülü tüm hisler açığa çıkmaya başlamış. Artık aynaya baktığında, eski senden izler görmekte zorlanır bir hale gelmişsin. Her şeyin en sonunda mutlu sonla biteceğine dair inançların kırılmış. İnsanlarla eskisi gibi kalpten bağlar kuramayan biri olmaya başlamışsın. Geçmişe özlem duyuyorsun, gelecekten ise pek umudun yok. İnsanların dürüstlüklerine artık inanmıyorsun çünkü çok canını yakmışlar. Yalanların, sırttan bıçaklanmaların muharebesinde o kadar çok bulunmuşsun ki, kaybolmuşsun. Tek bildiğin yol bunlar olmaya başlamış. Gençliğin özüne uzaklaşmaya başlamışsın. Tüm bu süreci fark ettikten sonra, olmaktan korktuğun kişinin aslında o kadar da korkulacak biri olmadığını anlıyorsun. İnsan olmak, insani dürtülerimiz bütünüyle bize ait ve bu çok normal, herkesin olduğu gibi. Evet, seni kendine yabancılaştırdı belki, fakat hayata karşı güçlendirdi de. Hala bir kara verirken yapıp yapmamak senin elinde. Hayat bir süreç. Şimdiki sen de tabii ki bu sürecin bir parçasısın.

Olmaktan Korktuğun Kişi Olmaya Çok Uzaksın!

Sen ne çevrende dönüp biten oyunların bir parçası ne de bu hayat oyununun kötü karakteri olabilecek biri değilsin. Hala tertemiz, gülümseyen bir şekilde atıyor kalbin. Hayatta tutunacak güzel bir nokta mutlaka bulunur senin için. Tüm zorluklar iyi niyetlerle ve yerinde çabayla dönüşür. Erdemli biri olmak önceliğin ve bunu korumak için çok fazla çaba sarf etsen de çabalamana değmiş. Herkesin hayatında olmasından mutluluk duyacağı biri haline gelmişsin. Bu süreçte, büyümüş ve gelişmişsin ve bunu karakterinden ödün vermeden  yapabilmişsin. Hayatın karmaşık labirentinde bile, sen her zaman aydınlığa doğru yürüyen birisin. Çevrendekilere de bu ışığı saçmayı öğretebilen birisin. Olaylara bakış açın, her seferinde insnaları şaşırtıyor ve onlara farklı kapılar açıyor. Sen olmak, muazzam güçlü biri olmak demektir.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
8
6
6
5
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
VonLiAreDi

Sen Olmaktan Korktuğun Kişiye Benzemeye Başlamışsın Bile!

Nizr

Sen ne çevrende dönüp biten oyunların bir parçası ne de bu hayat oyununun kötü karakteri olabilecek biri değilsin. Hala tertemiz, gülümseyen bir şekilde atıy... Devamını Gör