Görüş Bildir
Haberler
Sen Önceki Hayatında Kimdin?

etiket Sen Önceki Hayatında Kimdin?

Begüm
23.07.2023 - 19:23

Hepimiz hayatımız boyunca en az bir kere 'reenkarnasyon varsa, ben önceden kimdim acaba' diye kendi kendimize sormuşuzdur. Biz de bu sorudan ilham alarak bu testi oluşturduk. Bakalım, önceki hayatında sen kimdin...

Hazırsan, başlayabilirsin :)

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşın.

3. Kendini nasıl biri olarak tanımlarsın?

3. Kendini nasıl biri olarak tanımlarsın?

4. Nerede yaşarsan huzuru bulacağına inanıyorsun?

5. Hırslı biri misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Aşk ilişkilerinde nasıl birisin?

6. Aşk ilişkilerinde nasıl birisin?

7. Bir oturuşta, sıkılmadan hangi film/ dizi türünü izleyebilirsin?

7. Bir oturuşta, sıkılmadan hangi film/ dizi türünü izleyebilirsin?

8. Bu evlerden hangisinde yaşamak isterdin?

Marilyn Monroe!

Marilyn Monroe!

Sen önceki hayatında Marilyn Monroe'ydun. Bizce, bu sonuç seni hiç de şaşırtmadı! Geçmiş yaşantımızda veremediğimiz sınavları yeni yaşantımızda verebilmek için tekrar geliriz dünyaya ve ruh, aynı olduğundan bazı özelliklerini de kaybetmeden; şimdiki sana geçirir. 

Sen; iki ruhun, bir bedende kavuşmuş halisin. Bir yanın bebeksi, sevgiye aç ve güler yüzlü bir kız çocuğu gibi. Diğer yanın ise tam anlamıyla dişil, seksi ve yeri geldiğinde de manipülatif. Öylesine güçlü ve çok yönlü bir ruha sahipsin ki, herkesin baktıkça bakası geliyor sana. Seninle sadece sohbet etmeye gelmiş birini bile sözlerinle tesirin altına alabilir, onu kendine aşık edebilirsin. Filmlerin dünyasında kayboluyor, kitaplarla kendin için yeni yollar oluşturuyorsun. Senin için bu birikimler oldukça kıymetli,  Marilyn'den, şimdiki sana geçen en önemli özelliklerinden biri de bu. Ah, şarkıların senin üzerinde oluşturduğu etkileri de görmezden gelemeyiz! sevdiğin şarkıları dinlemek kadar onlara eşlik etmek de sana en çok keyif veren şeylerden. Bunu apaçık şekilde, herkesin duyabildiği alanlarda yapamasan da kendinle baş başayken, ezgilerle yeniden tanışıyorsun. 

Marilyn, oldukça bakımlı; saç ve makyajına saatler harcayan biriydi. Görüyoruz ki günümüzde de bu huyundan hiçbir şey kaybetmemiş :) Tabii günlük hayat koşuşturması, telaşı yüzünden artık saatler sürmüyor hazırlanması; ihtiyacı da yok zaten. Sadece duruşuyla bile istiridyenin içinde parıl parıl bekleyen bir inci gibi...

VII. Kleopatra!

VII. Kleopatra!

Sen önceki hayatında Kleopatra'ydın. Bizce, bu sonuç seni hiç de şaşırtmadı! Geçmiş yaşantımızda veremediğimiz sınavları yeni yaşantımızda verebilmek için tekrar geliriz dünyaya ve ruh, aynı olduğundan bazı özelliklerini de kaybetmeden; şimdiki sana geçirir. Hırs, aşk, zeka ve entrika dolu bir hayat...

Kleopatra'nın tam altı dilde okuyup yazabildiği biliniyor. Bu özelliğini bir parça da olsa bugününe taşıyabilmiş gözüküyorsun. Dili kullanma, insanlarla etkili bir iletişim kuma konusunda doğal olarak yeteneklisin. Zaten senin de kendinde en sevdiğin şeylerden biri de, bir şeyi kafana koyduğunda; o şey uğrunda her şeyi yapar, herkesi kurban edebilirsin. Çünkü yapmak istediğin şeyin doğruluğuna ve gerekliliğine yürekten inanırsın. Altıncı hissin oldukça kuvvetli, böyle insanların da öngörü yetenekleri oldukça gelişmiş oluyor, o yüzden genelde sen ne dersen işin sonunda, senin dediğin doğru çıkar. 

Tüm bunların yanı sıra; sen asla yalnız gecelerin kadını değilsin. Haz ve tutku senin kanına karışmış, kan olmuş akıyor damarlarında. Senin hayatına girecek kişi çok şanslı, onlarca çiçek arasından en nadide olanını bulmuş çünkü.

Kösem Sultan!

Kösem Sultan!

Sen önceki hayatında Kösem Sultan'dın. Bizce, bu sonuç seni hiç de şaşırtmadı! Geçmiş yaşantımızda veremediğimiz sınavları yeni yaşantımızda verebilmek için tekrar geliriz dünyaya ve ruh, aynı olduğundan bazı özelliklerini de kaybetmeden; şimdiki sana geçirir.

Koskoca Osmanlı İmparatorluğunun alttan alta yöneticiliğini yaptırmış, yeni çerilere lafını dinletmiş, herkesi büyüleyici etkisi altına almış; nadide kadın. Kösem; sürülere yol gösteren, rehber demektir. Mantığının ışığıyla, çevrendekileri de aydınlatan bir ruhsun. Doğuştan koruyucu ve kollayıcı bir yapın var. Senin olana kimse dokunamaz, iznin olmadan seni etkileyecek bir karar verilemez. Güçlü duruşuna rağmen, senin de kırılgan olduğun, hassaslaştığın noktaların var. Yanlış anlaşılmaktan nefret edersin, kendini böyle bir durumda bulduğunda deliye dönebilirsin. İhtişamlı olan eşyalara ve insanlara da oldukça ilgilisin, bunu da söylemeden geçemedim :)

Geçmiş yaşantında, yani Kösemken, sarayından birçok cenazenin çıkmasına şahitlik ettin, çığlıklar atın; gitmesinler istedin ama gittiler. O yüzden şimdiki yaşantında da ölüm konusu ve fikri seni çok ürkütüyor olabilir. Sen hayattaki bu ikinci şansında, Kösemin en güzel özelliklerinden olan yardımseverliği almışsın kendi üzerine. Hayatını doğrunun, güzelin ve ideallerin üzerine kurmuşsun. Bizce gayet de iyi gidiyorsun :)

Cengiz Han!

Cengiz Han!

Sen önceki hayatında Cengiz Han'dın . Bizce, bu sonuç seni hiç de şaşırtmadı! Geçmiş yaşantımızda veremediğimiz sınavları yeni yaşantımızda verebilmek için tekrar geliriz dünyaya ve ruh, aynı olduğundan bazı özelliklerini de kaybetmeden; şimdiki sana geçirir.

İlk olarak kesinlikle zeki ve taktiksel ilerleyen birisin. Senin olayın çok çalışmak değil, düzenli çalışmak. Orduna, yani günümüzde arkadaş çevren, güven veren birisin. Arkadaş grubunu bir arada tutan o kişi, sensin! 

İstediğin bir şey olmadığında dağları yıkabilecek kadar sinirleniyorsun. Gözün hiçbir şeyi göremez oluyor. E birazcık inatçılık da var tabii. Bir Cengiz Han, kolay olunmuyor gerçekten... Hayat seni zorlu sınavlara tabii tutmuş bunca zaman; sağlığınla, paranla ara ara sınanmışsın. Ama artık o günler geride kalmış senin içim, daha da güçlenip kalkmışsın ayağa. Zaten çevrene karşı o çizdiğin ciddi ve soğuk duruş da bu kadar şeyi görüp geçirmenden kaynaklı. 

Peki gerçekten 'Ben sizin hanınızım. Bu da benim hanım' cümlesini kurdun mu, merak etmiyor değiliz. Ama bizce sen kesinlikle söylemişsindir bunu. Hayatına alacağın kadına karar vermek senin için çok zor. Birini seçtin mi de başının üzerinde taşıyan bir yapın var. Eril enerjin oldukça yüksek.

Elvis Presley!

Elvis Presley!

Sen önceki hayatında Elvis Presley'din. Bizce, bu sonuç seni hiç de şaşırtmadı! Geçmiş yaşantımızda veremediğimiz sınavları yeni yaşantımızda verebilmek için tekrar geliriz dünyaya ve ruh, aynı olduğundan bazı özelliklerini de kaybetmeden; şimdiki sana geçirir.

Ahh gönüllerin romantik prensi, hoş geldin. Yapı olarak tam bir aşk adamısın. Derin bakışların , cool duruşların bir hanımefendinin kalbinin tam ortasında saplanır, kalır. Duruşun, dış görünüşün özgüven diye bağırsa da, içinde sesiz kalan küçük, afacan bir çocuğun fısıltılarını biz duyabiliyoruz :) Hayatın eğlenceli yönünü yaşanmaya değer buluyorsun, gerisi gelip geçici senin için. Karanlıklar içindeki ışığı görebilen bir yönün var. Aşk hayatında da bu böyle. Çekici bulacağın kişi muhtemelen, o ortamdaki elmas gibi parıldayan biri olur. Sıcak gülüşlü, derin bakışlı ve güzel kadınlardan hoşlanıyorsun, tıpkı Priscilla Presley gibi... Zamanında sahneleri aydınlatan o enerjin; şimdilerde girdiğin insanların hayatlarını parlatıyor :)

Napolyon Bonapart!

Napolyon Bonapart!

Sen önceki hayatında Napolyon'dun. Bizce, bu sonuç seni hiç de şaşırtmadı! Geçmiş yaşantımızda veremediğimiz sınavları yeni yaşantımızda verebilmek için tekrar geliriz dünyaya ve ruh, aynı olduğundan bazı özelliklerini de kaybetmeden; şimdiki sana geçirir.

Güven ve adalet kelimelerinin vücut bulmuş halisin. Elinde tutuğun güce rağmen, bunu kötüye kullanmıyorsun. Adaletli olan yol hangisiyse, sen de onda yürüyorsun. Çevren de senin verdiğin fikirlere en çok bu yüzden güveniyor.

Özel hayatına girecek kişinin de zekasına ve güvenilirliğine bakıyorsun. Durum ne olursa olsun; iyilikte veya kötülükte sana güvenip, destek olacak birini istiyorsun. Seni ideallerinden vazgeçirmeyi kimse düşünmesin bile! Kanının son damlasına kadar savaşacak bir hırs var sende ve de bir tutam inat. Parala övülmeyi hiç sevmiyorsun biliyoruz, fakat kabul et, statü senin için çok önemli ve yeri geldikçe başarılarından ve olduğun konumdan bahsedilmesini seviyorsun. Özellikle politika hakkında konuşmaya ba yı lı yor sun! Ben olsaydım şunu bunu yapardım dememek senin için çok güç. Ama sözlerin o kadar doğru ve ikna edici geliyor ki kulağa...Sakın, bir kelime daha edersen; inanırız, biliyorsun!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
252
109
69
39
13
10
9
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

VII. Kleopatra! woouuwww

kubrickss

Hayır Kleopatra benim😂😂😂😂

Aykız

Kösem Sultan 😊

Murphy26

Cengiz Han. Gecmiste dunyanin yarisina sahipmisim simdi 1 avuc topragim yok. Zugurt Cengiz Han 😄 adam dirilip gelse beni gorse isyan eder. Reankarnasyon yapa... Devamını Gör