Görüş Bildir
Haberler
Seni Geleceğe Taşıyacak Teknolojik Ürün Hangisi?

etiket Seni Geleceğe Taşıyacak Teknolojik Ürün Hangisi?

godot
08.10.2022 - 14:02

Teknoloji o kadar gelişti ki bizi resmen geleceği yaşamaya davet ediyor. Peki bizi geleceğe taşıyacak teknolojik ürün hangisi?

Öğrenmek istiyorsan bu test tam sana göre.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

Kaç yaşındasın peki?

Teknolojiyi ne kadar yakından takip ediyorsun?

Geleceği düşününce seni en çok heyecanlandıran şey ne?

Teknolojinin en iyi tarafı ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Son olarak geçmişi mi daha çok merak ediyorsun yoksa geleceği mi?

Akıllı Selfie Drone'u

Akıllı Selfie Drone'u

Kim çekecek tartışmaları, farklı açılardan güzel çıkmayan tiplerimiz, ışığı ayarlama, kadraja sığmama problemleri... Artık hepsine elveda. Çünkü akıllı selfie drone'u canınız ne zaman selfie çekmek isterse akıllı bir şekilde havalanıyor, ışığı ayarlıyor, herkesi kadraja alıp en güzel açıdan sizi yakalıyor.

Akıllı Sesli Çevirmen

Akıllı Sesli Çevirmen

Yabancı dil bilmemek iletişim yönünden en büyük engel. Fakat gelecekte bu engeller akıllı cihazlar sayesinde ortadan kalkacak. Belki gün gelecek tüm diller beynimize bir şekilde yüklenebilecek olsa da henüz o kadar da gelecekte değiliz. Fakat seni geleceğe taşıyacak akıllı sesli çevirmenler yavaş yavaş piyasaya çıkıyor. Artık herhangi bir dili anlamak ve kendi dilinde cevap vermek mucize değil.

Temassız Ödeme Yüzüğü

Temassız Ödeme Yüzüğü

Teknolojinin hayatımızı bu kadar kolaylaştırdığı, uzun ve gereksiz işleri bu kadar hızlandırdığı dönemde temassız ödemenizi daha önceden para ya da kredi yüklediğiniz bir yüzük aracılığıyla yapacak olmanız sizi kaç yılında hissettirirdi?

Akıllı Gözlük

Akıllı Gözlük

Giyilebilir teknolojinin gelişimi son derece hızlı. Ve bu sayede sanal gerçekliğe ilk adım akıllı gözlüklerle atıldı. Akıllı telefonunu gözlerinle ve sesli komutlarınla kullandığını düşünün. Çok heyecan verici değil mi? Bir de akıllı gözlüğün kendine ait bir yapay zekası ve makine öğrenmesi olsa tadından yenmezdi gerçekten.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
7
4
1
1
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Akıllı Sesli Çevirmen Yabancı dil bilmemek iletişim yönünden en büyük engel. Fakat gelecekte bu engeller akıllı cihazlar sayesinde ortadan kalkacak. Belki gü... Devamını Gör

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Temassız Ödeme Yüzüğü.. / bu ne ulan Yüzüklerin Efendisi filmine bir seri daha gibi awagfafsa