Görüş Bildir
Haberler
Senin Dişil Enerjin Ne Kadar Yüksek?

Senin Dişil Enerjin Ne Kadar Yüksek?

Twitter'da yine gündem olan ve tartışma yaratan dişil enerjiden geri kalamazdık. Enerji denilince hemen hepimizin dikkatini çeken bu konuda bir test hazırladık. Dişil enerjinin ne kadar yüksek olduğunu söylüyoruz.

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Yaşını seç.

2. Rüyaların genellikle ne içerikli?

2. Rüyaların genellikle ne içerikli?

3. Peki sezgilerin ne kadar kuvvetli?

4. Şimdi bize bir kadın oyuncu seç.

5. Sence bir ilişki de olmazsa olmaz şey ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Bu hayatta seni en mutlu eden şey bunlardan hangisi olabilir?

7. Peki sence hangi maçı izlemesi daha keyifli?

8. Şimdi bize sevdiğin bir yemeği seç.

9. Peki çok sinirlendiğin bir şeye nasıl tepki veriyorsun?

10. Son olarak sen hangisisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Senin dişil enerjin çok yüksek.

Senin dişil enerjin oldukça yüksek. Tercihlerin ve isteklerin doğrultusunda insan ilişkilerinde oldukça baskın birisin. Tek bakışınla isteklerini kolayca yaptırabiliyorsun. Renkli veya heyecanlı bir yapın var. Her alanda bu heyecanın ortaya çıkıyor. Yaratıcılık konusunda da diğer herkesten farklı fikirlerini ortaya koyabiliyorsun. Kendini gösterebilen ve dikkatleri üzerine çeken birisin. Girdiğin her ortamda kendini fark ettiriyorsun. Bunu bazen giydiklerinle bazen konuşmalarınla bazen ise bakışlarınla yapabilirsin. Kimse de olmayan auran sayesinde dişil enerjini daha da baskın hissedebilirsin. Bir adım atmadan önce kendini dinler ve en doğru kararı verirsin. Hislerine güvenerek üstesinden gelemeyeceğin pek bir şey yok gibi. Sevgi odaklı ve hayata aşkla bakan birisin. Her şeyde bir duygu kurabiliyorsun. Bu da senin aslında herkesle kolay bağ kurmanı sağlıyor. Kolay bağ kurman, insanlara çok çabuk inanmana neden oluyor. Sonunda ise hayal kırıklığına uğraman kaçınılmaz bir son oluyor. Dişil enerjin dış görünüşüne fazla yansısa da içinde hisleriyle fazla meşgul olan biri var.

Senin dişil enerjin tam olması gerektiği gibi.

Senin dişil enerjin çok yüksek olmasa da bunu arttırmak için çabaladığını görüyoruz. Sen rahat bir yaşamı benimseyen birisin. Bu nedenle dişil enerjin normal seviyelerde. Kendini olduğun gibi kabul etmiş ve ettirmişsin. Kimse senden fazla bir şey istemiyor. Seni değiştirmeye çalışan ve sevdiğin, benimsediğin şeyler hakkında eleştiride bulunan herkesi karşına alabilirsin. Dışarıdan bakıldığında ne kadar soğuk dursan da seni tanıyanlar aslında sıcacık biri olduğunu fark ediyorlar. Bu durum insanlarla senin arana mesafe koyuyor. Hayatında önceliğini her zaman kendine değil başkalarına vermişsin. Sevdiklerin senin için inanılmaz değerli ve önemli. Bu da kendini ikinci plana atmana neden olmuş. Kendinin ne kadar değerli olduğunu fark ettiğin an daha iyi bir yaşama sahip olmuş olacaksın. Dişil enerjin normal seviyelerde olsa da buradaki problem bunu yansıtma şeklin. Alıştığın, kurduğun ve gördüğün düzenin dışına çıkmak senin için oldukça zor. Burada kendini değiştirmeye başlayamaman, senin dişil enerjini düşüren etkenlerden biri. Her şeyi tadında olan sen için tam da beklenilen bir sonuç.

Senin dişil enerjin yerlerde sürünüyor.

Senin dişil enerjin yerlerde sürünüyor. Kendini ne sevgiye ne aşka ne hislerine kaptırmış birisin. Hayatında bu kavramlardan daha önemli şeyler olduğunu düşünüyorsun. Bu da belki kariyer belki sevdiklerinle geçirdiğin anlardan ibaret. Aslında sen planlı hareket edebilen biri değilsin. Olduğun gibi ve hayatı da akışında yaşayan birisin. Bu nedenle enerji çabalarına pek girmiyorsun. Kendini yansıtma şeklin dişil enerjiye pek uymasa da sen hayatından bu şekilde memnunsun. Kalıpların içine girmek veya bir kategoriye sahip olmak istemiyorsun. Kendi farkını ortaya koyan ve aslında bu farklılıklarla insanlardan ayrıştığını bilen birisin. Bu durumda en çok senin hoşuna gidiyor. Herkesle aynı olmaktan ve popüler olan şeylerin peşinden gitmektense kendi popülerliğini yansıtmayı seviyorsun. Dişil enerjin düşük olsa da farklı enerjilerin ile dikkati üzerine çeken birisin. İnsanlarda ilk tanıştığında bıraktığın izlenim ve daha sonrasındaki iletişimin, seni sen yapan en büyük özelliklerinden birisi.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
133
39
18
17
14
7
6
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Senin dişil enerjin tam olması gerektiği gibi.

Büşra Taşkın

Senin dişil enerjin çok yüksek. Senin dişil enerjin oldukça yüksek. Tercihlerin ve isteklerin doğrultusunda insan ilişkilerinde oldukça baskın birisin. Tek ... Devamını Gör

TEYLA

Senin dişil enerjin çok yüksek.