Görüş Bildir
Haberler
Senin ve Hoşlandığın Kişinin İsminin İlk Harfine Göre Bir Gün Evlenecek misiniz?

Senin ve Hoşlandığın Kişinin İsminin İlk Harfine Göre Bir Gün Evlenecek misiniz?

Kendi isminin baş harfini ve hoşlandığın kişinin isminin baş harfini seç evlenip evlenmeyeceğini söyleyelim!

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Öncelikle isminin ilk harfini seçer misin?

Hoşlandığın kişinin isminin baş harfini seçer misin?

Siz kesin evleneceksiniz!

Siz kesin evleneceksiniz. Evet sizin evlenmeniz için önünüzde hiçbir engel bulunmuyor. Belki bu yolda çok yorulacak belki de bazen pes etmek isteyeceksiniz ama yine de evleneceksiniz. Senin ve hoşlandığın kişinin aşkı ile hayatında her şey kolaylıkla ilerleyecek. Sen sevdiğin andan itibaren hayatını o kişiye adıyorsun, hayatını o kişi yapıyorsun. Bu bağlılığın ve karşındaki kişinin de sana olan bağlılığı sizi mutlu sona ulaştıracak. Sizin evliliğiniz hem çabuk hem de muhteşem bir şekilde ilerleyecek. Çünkü siz bunun için çabalayacak ve sadece mutlu olmak için harekete geçeceksiniz. Geride kalan her şey sizin için teferruattan ibaret olacak. Her şeyin kusursuz ilerlemesi için çabalıyorsunuz ve her şeyin mükemmel olmasına dikkat ediyorsunuz. Siz kesin evleneceksiniz ve bu evlilik ikizin muhteşem birleşimi olacak.

Siz evlenemeyeceksiniz!

Siz maalesef evlenemeyeceksiniz. Sizden olmaz. Çünkü siz birbirinize pek uygun değilsiniz. Hayata bakışınız, istekleriniz, arzularınız farklı. Karakter olarak zor anlaşan ve hayatı daha da zorlaştıran iki kişisiniz. Belki birbirinizden kopamayacaksınız ama bu şekilde ilişki devam ettirmek de sizin için çok zor olacak. Birbirinize zarar verdiğiniz ve asla uygun olmadığınız bir ilişki de zorlayarak bir yere kadar gidebilirsiniz ama maalesef bu yolun sonu mutluluğa çıkmıyor. Hem kendini yıprattığın hem de karşındaki kişiyi yıprattığın bir ilişki, evlilik istemiyorsan şimdiden vazgeçmelisin. Siz evlenmeyi geç bir ilişki yürütebilirseniz yine iyi...

Sen evlenmekten vazgeçmezsen evleneceksiniz!

Sen evlilikten vazgeçmezsen evlenebilirsiniz. Evet sen evlenebilirsin ama bunun için gerçekten istemen ve sana gerçekten tahammül edebilen biri lazım. Bu kişi seni idare edebilmeli. Çünkü sen sinirlendiğinde veya yorulduğunda veya sıkıldığında pes edebilen birisin. Bu özelliklerin seni zor biri yapıyor. Özellikle konu evlilikse ve biriyle aynı evde yaşamaksa işte o zaman bir şeyler daha zorlaşabilir. Gerçekten aşık olduğunda ve gerçekten mutlu olduğunda evlilik adımı atabilirsin. Onun dışında senin evlenmen biraz zor. Özgürlüğüne düşkün ve hayatı tek başına yaşmayı seven birisin. Sürekli birini düşünmek ve sorumluluk almak sana çok zor gelebilir. Bu özelliklerine baktığımızda senin evlenmen zorken karşındaki kişinin de sürekli şekilde seni alttan almaya çalışması daha da işleri zorlaştırabilir. Siz evlenebilirsiniz ama biraz kendi özelliklerini törpülemen gerekiyor.

Zor olacak ama siz evlenceksiniz!

Zor olacak ama siz evleneceksiniz. Açık konuşmak gerekirse sizin önünüzde birçok engel var. Bu engelleri aşmak hiç kolay olmayacak. Biraz sabırlı olman ve biraz da tahammül edebilmen gerekiyor. Evlenene kadar çok zorluklardan geçecek ama evlendiğinizde de birçok şeyin ne kadar kolay olduğunu fark edeceksiniz. Yani zorlandığınız her şeyin bir gün biteceğini bilmek senin en büyük motivasyonun olacak. Sürekli bir engelle karşılaşacak ama yine de vazgeçemeyeceksiniz. Bu çabanızın karşılığını da evlendiğinizde alacaksınız. Senin sabrın ve hoşlandığın kişinin problem çözme yeteneği birleşince mükemmel şeyler ortaya çıkacak. Zor olacak ama gün sonunda siz evleneceksiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
115
98
46
35
35
20
19
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Siz evlenemeyeceksiniz! Kendimi seçtim hoşlandoğım kişi olarak nasıl evlenelim zaten 😅😅😅

yeong_gwang_bch

gülmekten antartika kıtasını yedim. Umaygat 😂🤣 (!)

Beyzettinyapar

Evlencekmişiz. Harfi attım bu arada kimsin bul beni bsnjwowmwbehsbesbsbhsns

Ayça Terzi

Teşekkür ederim hiç gülesin yoktu