Görüş Bildir
Haberler
Set Aşkları Kadar Kavgaları da Dillere Destan Olan Dizilerin Olaylı 12 Set Kavgası

etiket Set Aşkları Kadar Kavgaları da Dillere Destan Olan Dizilerin Olaylı 12 Set Kavgası

Dizi setleri sadece büyük aşklara değil, yeri gelince en büyük kavgaların da yaşanmasına neden oluyor. Oyuncuların kaprisleri, set çalışanlarına davranışları derken bazen gündemimiz bir anda onların yaşadıklarını konuşarak geçiyor. Son yıllarda en çok konuşulan set kavgalarını hatırlamaya ne dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Emir'in Yolu - Beril Kayar & Çağatay Ulusoy

Emir'in Yolu - Beril Kayar & Çağatay Ulusoy

Adını Feriha Koydum dizisinden Hazal Kaya'nın ayrılmasıyla isim değiştiren dizinin kadrosuna dahil olan Beril Kayar'ın, sette Hazal Kaya'nın isminin geçtiği sırada 'o kim oluyor' şeklinde tepki vermesine sinirlenen Çağatay Ulusoy, Beril Kayar'ı itmiş ve aralarındaki kavga büyüyünce kavgayı set çalışanları ayırmıştı. Bu kavga da diğerleri gibi set kavgaları arasında uzunca bir süre yer almıştı.

Lale Devri - Kenan Bal & Gül Onat

Lale Devri - Kenan Bal & Gül Onat

Çekim için hazırlıkların yapıldığı sırada Gül Onat'ın Kenan Bal'a setin hazır olduğunu söylemesi üzerine 'adi kadın' şeklinde tepki aldığını ve küfürler edip, tokat attığını iddia etmiş ve karakola gidip şikayetçi olmuştu.  Olay uzun süre magazin sayfalarında yer almış, Gül Onat da daha sonra diziden ayrılmıştı.

Kurt Seyit ve Şura - Kıvanç Tatlıtuğ & Engin Şenkal

Kurt Seyit ve Şura - Kıvanç Tatlıtuğ & Engin Şenkal

Kıvanç Tatlıtuğ ve Engin Şenkal karşılıklı oynayacakları sahnenin çekimleri sırasında, Tatlıtuğ'un  Şenkal ile oynadığı sahnede gülmeye başlamasına anlam veremeyip sinirlenen usta oyuncu  'Ben 70 yaşındayım. Terbiyesiz herif' diyerek seti terk etmiş, sonrasında ise diziden ayrılması uzun bir süre konuşulmuştu.

Sıla - Mehmet Akif Alakurt & Cansu Dere

Sıla - Mehmet Akif Alakurt & Cansu Dere

Cansu Dere'nin çekimlere sürekli geç gelmesine en sonunda dayanamayan Mehmet Akif Alakurt, 'Mardin'in bu sıcağında hanımefendiyi beklemek zorunda mıyım?' diye bağırmış ve bu durum ikili arasında sert tartışmalar yaşanmasına, dizi setinin 2 gün tatil edilmesine sebep olmuştu.

Ömre Bedel - Murat Han & Nihat Durak

Ömre Bedel - Murat Han & Nihat Durak

Oyuncu Murat Han'ın çekim sırasında arasının iyi olmadığı yönetmen Nihat Durak ile ağız dalaşına girmesiyle bir anda yumruklar havada uçuşmuş, yine kavgayı set ekibi ayırmıştı. Bu olay sonrası yapım şirketi, yönetmenin dizinden ayrılması ve başka projeye yer almasına neden olmuştu .

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Türk Malı - Şafak Sezer & Binnur Kaya

Türk Malı - Şafak Sezer & Binnur Kaya

Çekimleri yapıldığı sette Şafak Sezer'in Binnur Kaya'ya ''Defol git” diye bağırmaya başlaması ile bir anda şaşkınlık yaşayan set ekibi, Binnur Kaya'nın ağlamaya başlaması ve çantasını alıp seti terk etmesiyle sete 1 günlük ara verilmiş. İkili arasındaki buzlar erimediği için, dizinin yayın hayatına son verilmişti.

Omuz Omuza - Pınar Altuğ & Tolga Savacı

Omuz Omuza - Pınar Altuğ & Tolga Savacı

Tolga Savacı 'Benim işlerim var önce benim sahnelerim çekilsin' diye talepte bulunan Pınar Altuğ'a sert tepki gösterdi. Daha sonra ikili sert tartışmaya girince set ekibi müdahale edip sakinleştirmeye çalışmıştı.

O Hayat Benim - Yeşim Ceren Bozoğlu & Hamdi Alkan

O Hayat Benim - Yeşim Ceren Bozoğlu & Hamdi Alkan

Hamdi Alkan yönetmen olarak başladığı O Hayat Benim dizi setinde Nuran karakterini canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu'nun diğer oyuncularla anlaşamamasını bahane göstererek oyuncu ile problemler yaşamaya başlamış, yapım şirketine kendisi ve oyuncu arasında tercih yapılmasını talep etmişti. Bu olaylardan sonra araları düzelmeyen ikili arasındaki kavganın boyutu en son, Hamdi Alkan'ın oyuncunun aracını tekmelemesine kadar uzanmıştı. Günlerce gündemi meşgul eden bu olay sonrası, oyuncu diziyi bırakmak zorunda kalmıştı.

Kurt Seyit ve Şura - Elçin Sangu & Fahriye Evcen

Kurt Seyit ve Şura - Elçin Sangu & Fahriye Evcen

Sürekli oynadığı dizilerde set ekibindeki kişilerle tartışması ve kavga etmesiyle gündemden düşmeyen Fahriye Evcen, en son rol aldığı Kurt Seyit ve Şura dizisinde Elçin Sangu ile nedensiz yere tartışmış, Sangu gözyaşlarını tutamayıp ağlamıştı. Dizinin yönetmeni Hilal Saral'ın Elçin ve Fahriye'yi sakinleştirmesi uzun bir süre gündemin üst sıralarında yer bulmuştu.

Lale Devri - Hatice Aslan & Tolgahan Sayışman

Lale Devri - Hatice Aslan & Tolgahan Sayışman

Sette yıldızları barışmayan ikilinin kavga etme sebebi Hatice Aslan'ın kaprisi... İki başarılı oyuncu çekim için bulundukları alanda yine Hatice Aslan'ın kaprislerine şahit olan Tolgahan Sayışman, öfkelenerek Aslan'ın üzerine yürüdü ve sinirli bir şekilde 'yeter artık sus' demesiyle birlikte ipler iyice gerilmiş, hatta Hatice Aslan'a tokat attığı haberleri gündemi uzunca bir süre meşgul etmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Paramparça - Erkan Petekkaya & Nurgül Yeşilçay

Paramparça - Erkan Petekkaya & Nurgül Yeşilçay

Paramparça dizisinin Sapanca çekimleri sırasında rol alacakları sahnenin daha inandırıcı olması için, öpüşme ve yakınlaşma sahneleri olması gerektiğini söyleyen Nurgül Yeşilçay'a 'sen ne kadar meraklısın öpüşmeye, bizi Anadolu'daki insanlar da izliyor' şeklinde cevap alan ve Petekkaya'nın kendisine hakaret ettiğini iddia eden Yeşilçay, seti terk edip İstanbul'a dönmüş, sonrasında ise dizi setinde bir araya gelmeyen ikiliden Yeşilçay diziden ayrılmıştı. İkili birbirleri ile olan bu kavgayı artık mahkemeye taşıdı.

Veee Leyla İle Mecnun - Ezgi Asaroğlu & Ushan Çakır

Veee Leyla İle Mecnun - Ezgi Asaroğlu & Ushan Çakır

Günlerce magazin gündeminden düşmeyen kavgada Ushan Çakır, rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu'nun boğazını öyle bir sıkmıştı ki, güzel oyuncu hastanelik olmuştu. Oyuncuların diziden ayrılmasına kadar gitmiş, hatta olay mahkemeye kadar taşınmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
745
237
173
55
44
43
29
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kronik blue

ulan bu fahriye de ne nemrut kimbilir ne dedi de ağlattı elçini

Pasif Kullanıcı

Ushan Çakır yüzünden kaç bölümlük senaryo gitmişti. Senaryoyu da boşverdim asıl Leyla gitmişti.

Platon

Leyla İle Mecnun 'un özünde de zaten kavuşamamak yatar, o yüzden olacağı vardı oldu. Eğer Leyla çıkmasaydı dizi o kadar uzamazdı ve onca güzelim bölümü izlem... Devamını Gör

Katilice

Fahriye kadar gıcık bir kadın yok gerçekten suratından da belli uğursuz şıllık hakkında çok duyuyorum dilenciye bağırmış mağaza çalışanlarına bağırmış. Sonra... Devamını Gör