Görüş Bildir
Haberler
Severek İzlediğin Diziye Göre Bu Hayattan Alman Gereken Ders Ne?

Severek İzlediğin Diziye Göre Bu Hayattan Alman Gereken Ders Ne?

Severek izlediğimiz diziler bazen hayatımız hakkında bize doğru ipuçlarını verebilir. Peki sen en çok hangi diziyi beğeniyorsun? Bu hayattan alman gereken dersi onlardan anlayabilir miyiz?

Merak ediyorsan hemen teste başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1#

2#

3#

4#

5#

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6#

7#

8#

9#

10#

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Herkese Güvenmeyi Artık Bir Kenara Bırak!

Seçtiğin dizilere göre sen herkese güvenen bir yapıya sahipsin. İnsanlara kolayca gözü kapalı güveniyor ve onlara hemen kendini emanet ediyorsun. İnsanların senin arkandan kötü işler çevireceğine dair hiçbir şüphe duymuyorsun. Hayatında biraz şüpheye de yer versen iyi olur. Zira insanlar sandığın kadar güvenilir değil. Senin bu hayatta alman gereken ders sorgulayıcı bir düşünce dünyasına sahip olmak. Karşılaştığın her olayda insanlara güvenmek yerine şüphe kasını çalıştırıp olayları analiz edersen daha huzurlu ve güvenli bir hayatın olacak. İyisi mi sen etrafını şöyle bir gözden geçir, ne demek isteyeceğimizi o zaman daha iyi anlayacaksın!

Başkalarını El Üstünde Tutacağına Önce Kendini Sev!

Seçtiğin dizilere bakılırsa senin kendinle ve kendine değer vermekle ilgili bazı büyük problemlerin var. Bugüne kadar hayatında hep başkalarına öncelik vermişsin. Başka insanların duyguları, düşünceleri ve hayatları hep senin hayatının merkezinde yer almış. Sıra kendi hayatını dilediğin gibi yaşamaya gelince maalesef hep geri planda kalmışsın. Ama bu yaşam tarzını hayatından söküp atmanın aslında tam sırası. Senin bu düzenden alman gereken ders önce kendini önemsemek olacak desek yalan olmaz. Hayatında başka insanların varlığı elbette senin için önemli olsun ancak önce kendini sev ve kendini düşün. O zaman bak göreceksin ki hayat senin için daha renkli ve güneşli olacak!

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
13
4
4
3
3
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kubrickss

Herkese Güvenmeyi Artık Bir Kenara Bırak! Ah kendim üzümlü kekim🤦🏻‍♀️ Seçtiğin dizilere göre sen herkese güvenen bir yapıya sahipsin. İnsanlara kolayca gözü kapa... Devamını Gör

Mr Tg

Herkese güvenenler burada mı :))

Pasif Kullanıcı

Herkese güvenmeyi bırak..