Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinden Ayrılınca Ne Yaptığını Söylüyoruz!

Sevgilinden Ayrılınca Ne Yaptığını Söylüyoruz!

Sara
25.10.2019 - 18:00

Ayrılık sonrası gizli gizli neler yaptığını söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Yaşını öğrenebilir miyiz?

2. İlişki esnasında sevgilinin ne dediklerini önemseyen, nasıl dediğine bile takılan bir insan mısın?

3. Sevgilinle daha çok nasıl takılırsınız?

4. Sosyal medyada ne kadar zaman geçirirsin?

5. Peki en çok kullandığın sosyal medya hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Her başın sıkıştığında yardımcı olacak bir arkadaş grubun var mı?

7. Ayrılık sonrası sana hangi yiyecek iyi gelir?

8. Son olarak ayrıldıktan sonra ayrılık hakkında çokça şarkı yapmış hangi şarkıcıyı dinlersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Eğlenceye akarsın!

Arkadaş grubunla çılgınca eğlenceye akar, aklındaki her şeyi dağıtmak için elinden geleni yaparsın. Senin için birisi gitmişse o anda bitmiştir. Kimse için üzülüp, ağlayacak vakti olmayan birisin. Kimine göre bencillik olabilir ama hayatına devam etmek için elinden geleni yaparsın. En kısa yol olarakta en iyi kafa dağıtabileceğin ortamları tercih edersin.

Evde abur cubur batağına düşersin!

Aşk acını dindirebilmek adına eve kapanır, kimsenin senden haber alamayacağına emin olur, sevdiğin abur cuburlarla aşk acını bastırırsın. En sevdiğin dizi ve filmleri art arda sıralar, saatlerce evden çıkmazsın. Birkaç günlük kendine herkesten soyutladığın hayat sonrası toplum içine hiçbir şey olmamış gibi dönersin.

Çılgınlar gibi alışveriş yaparsın!

Ayrılık acısını unutmaya çalışırken kredi kartına fazla yüklenenlerden biri de sensin. Eski olan her şeyi silme çabandan dolayı da dolabını yenilemeye kalkar çılgınlar gibi alışveriş yaparsın. Hem kafanı dağıtır hem kendini şımartırsın. Maddi açıdan birazcık kötü etkilenebillirsin ama kendini şımartmak önemli sonuçta 💅

İşe gidersin!

İşe gider, kafanı dağıtır, bütün ilgini işine yönlendirirsin. Kafanda binlerce tilki döndüğü için çokça duygu değişimi yaşar, uzunca bir yerlere dalıp gidebilirsin. Tabii içten içe acını kimse anlamasın diye de büyük çaba sarf edersin. Seni çok üzseler de kaçamak yerlerde üzgünlüğünü belli etsen de ayakta kalmaya çalışmayı en iyi sen bilirsin!

Stalk modunu açarsın!

7/24 stalk yapar, eski sevgilinin her hareketini kollarsın! Kendine aşk acısı çekecek zaman bile tanımaz eskiyi geride bırakamazsın. Bu durum senin eskileri unutmak istememene bir işaret. Unutmamak gerekir ki stalk iyidir fakat takıntı haline getirmedikçe!

Arkadaşlarınla kafa dağıtırsın!

En yakın destekçilerini çağırır, bir güzel kafa dağıtırsın! İstediğiniz şarkıları açar, delice eğlenir yeri gelirse ağlamasını da bilirsiniz. Senin en büyük destekçilerin dostların her şeyini onlara anlatır her durumda yanında olmalarını istersin. Aşk acını da arkadaşlarınla birlikte atlatırsın elbette!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
160
75
70
35
20
18
18
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orhan Ulusoy

Evde abur cubur batağına düşersin!

Sudenaz Kurt

EĞLENCEYE AKARSIN

Sigurd

Abur cubur batağına düşülür ama şimdi