Görüş Bildir
Haberler
Sıcak Evlerin Karakteri: Şömineler

Sıcak Evlerin Karakteri: Şömineler

Emlakjet
02.11.2016 - 15:51

Isınma türünü dekorasyonuna katanların çok iyi bildiği sıcak evlerin her biri kendi karakterini oluşturur. Özellikle de şömine sıcaklığını taşıyan evlerin havası, objeleri ve renkleri de buna göre şekillenir. Kışın keyif yapmak denilince aklımıza ilk gelen sıcaklık şöminedir.

Eskiden içerisinde ateş yakılarak ısınmayı sağlayan bir tür ocak gibi çalışan şömineler, artık odunlunun yanı sıra doğalgazlı, likit gazlı ve elektrikli de olabiliyor.

Üstelik sadece bulundukları odayı değil, diğer odaları da ısıtabilecek teknik güce sahipler. Yeni nesil şömineler kullanım kolaylığı ile birlikte şık aksesuarlar arasında da tercih olarak ilk sıralara doğru yerleşmeye başladı.

Evinizde ambiyans yaratmak için kullanılabilecek en natürel dekorasyon olarak da şömineler tercih edilebilir. Eğer yeterli alanınız varsa şömine etrafında rahatlıkla özel keyif köşeleri düzenleyebilirsiniz.

Şöminenizle beraber evinize katabileceğiniz sıcak dekorasyon parçaları aynı zamanda kadife ve yün gibi malzemeler, kahve ve turuncu renkler olabilir. Taş, cam ve metal malzemeler yerine ahşap objeler de bu konuda başarılı sonuçlar elde etmenizi sağlar.

Kaynak: http://www.emlakjet.com/haber/detay/_...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın