Görüş Bildir
Haberler
Son Bir Yılda En Çok Yükselen Yatırım Fonunu Bulabilecek misin?

etiket Son Bir Yılda En Çok Yükselen Yatırım Fonunu Bulabilecek misin?

Ecivicivokke
25.09.2023 - 17:03

Bu teste geldiğine göre yatırım fonlarının sıkı takipçisi olduğunu söyleyebiliriz değil mi?

Peki ya sene içerisinde en fazla yükselip getiri sağlayan yatırım fonunu bulabilecek misin? Hazırsan tahminleri alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Sence son bir yılda en çok yükselen yatırım fonu hangisi?

Bilemedin!

Tera Portföy Birinci Serbest Fon, son bir yıl içerisinde yüzde 692,4455 artarak son bir yılda en çok yükselen fonlar listesinde üst sıralarda yer aldı fakat cevap bu değil. Şıkları tekrar gözden geçirmelisin!

Yanlış seçim!

A1 Portföy Birinci Serbest Fon, son bir yıl içerisinde yüzde 465,2399 artış gösterdi. Bu fondan daha fazla artan fonlar var! Seçimini bir daha gözden geçirmeye ne dersin?

Tekrar dene!

Rota Portföy Ege Serbest Özel Fon, bir yıl içerisinde yüzde 307,4952 artış gösterdi ve listenin başında yer alamadı. Tekrar denemelisin!

Bulamadın!

İstanbul Portföy İkinci Serbest Fon, son bir sene içerisinde yüzde 245,9596 arttı ve listede ilk sıralarda yer alamadı. Tahminin yanlış, bir daha düşün!

Bir daha düşünmen gerek!

Neo Portföy Birinci Değişken Fon son bir senede yüzde 237,4445 artış gösterdi. Bu fondan daha fazla yükselen birçok fon bulunuyor. Bir kez daha düşünmelisin!

Maalesef olmadı...

Strateji Portföy Birinci Hisse Senedi Fonu, son bir yıl içerisinde yüzde 221,915 arttı ve listenin üst sıralarında yer alamadı. Bir tahminde daha bulunmaya ne dersin?

Bilemedin!

Osmanlı Portföy Birinci Hisse Senedi Fonu son bir yıl içerisinde yüzde 213,6041 yükseldi ve listenin başında yer alamadı. Seçimini bir daha gözden geçirmelisin!

Tekrar dene!

İnveo Portföy İstatiksel Artbitraj Kar Payı Ödeyen Serbest Özel Fon bir yıl içerisinde yüzde 1014,4304 artarak son bir yılda en çok yükselen ikinci yatırım fonu oldu. Çok yaklaştın ama olmadı... Tekrar denemelisin!

Doğru tahmin!

Hedef Portföy Ece Hisse Senedi Serbest (TL) Fonu son bir yılda en çok kazandıran yatırım fonu oldu! Dolayısıyla senin verdiğin cevap doğru. Bu fon bir yıl içerisinde toplam yüzde 1147,6184 artış gösterdi!

Bilemedin!

Ata Portföy İkinci Hisse Senedi (TL) Fonu yıl içerisinde yüzde 199,1869 arttı ve en çok yükselen yatırım fonu unvanını kazanamadı. Kendine bir şans daha tanı!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın