Görüş Bildir
Haberler
Testi Adım Adım Çözerek Süper Mario’nun Prensesini Seri Katilin Elinden Kurtarabilecek misin?

Testi Adım Adım Çözerek Süper Mario’nun Prensesini Seri Katilin Elinden Kurtarabilecek misin?

Ebru Çiftçi
29.07.2018 - 18:35 Son Güncelleme: 31.07.2018 - 01:59

Çocukluğumuzun oyunu olan Süper Mario’yu hepimiz hatırlıyoruzdur. O zorlu adımları geçerek prensesi kurtarmaya çalışıyorduk. Eninde sonunda o prensesi kurtarıyor ve Mario’yu prensesine kavuşturuyorduk. Fakat bu sefer durum sandığımızdan çok daha farklı oldu. 

“Seri bir katil tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Bu seri katilin adı Ted idi. Dünyanın dört bir yanında bulunan ve herkes tarafından çok sevilen prensesleri kaçırmaya başladı. Aklında kimsenin çözemediği bir plan vardı. Tüm polisler, FBI ajanları, dedektifler Ted’in peşindeydi. Fakat Ted, o kadar zeki ve akıllıydı ki, oluşturduğu bu planı yaklaşık 5 senedir planlıyordu. Yani anlayacağınız bu seri katili alt edebilmek epey zordu. Ted, teker teker dünyadaki bütün prensesleri kaçırmıştı. Ve son olarak, sıra Süper Mario’nun prensesine gelmişti. Ted’in prensesi kaçırması epey zor olsa da, planı tıkır tıkır işlemişti. Fakat unuttuğu bir şey vardı. Süper Mario, bu durumun peşini her ne olursa olsun bırakmayacak ve prensesini kurtaracaktı. “

Bizim yapmamız gereken, Süper Mario’nun seri katil olan Ted’i yakalamasını ve prensesine kavuşturmasını sağlamak.

Eğer hazırsan, oyun başlıyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İlk olarak, Ted isimli seri katil Mario’ya bir not bırakmış. Ve bu notta “Selam Mario, prensesin artık elimde, onu bulabilmen için eğlenceli bir oyun oynayacağız. Şu an bulunduğun yerden 15 dakikalık uzaklıkta olan Elmas Müzesi’ne gideceksin. Ve orada bulunan büyük elması alıp, dediğim yere geleceksin. Ve prensesine kavuşacaksın. Benden haber bekle. Görüşmek üzere” Şimdi ne yapacaksın?

Böyle yaparak işleri daha da zorlaştırıyorsun!

Olmaz bu onu çok sinirlendirir!

Hızlıca 15 dakika içerisinde Elmas Müzesi’ne gittin. Müzenin etrafını kontrol ettin. Ve inanılmaz güvenlik önlemleri olduğunu da fark ettin. Ama prensesi kurtarmanın tek yolunun o elması alıp, seri katilin yerini öğrenmek olduğunu da biliyordun. Şimdi o elması alabilmek için bu güvenlikleri nasıl atlatacaktın?

Bu plan seni daha da çıkmaza sokar!

Olmaz, böyle fazlasıyla zaman kaybedeceksin.

Müzenin içerisinde kimsenin dikkatini çekmeden elmas odasına yaklaşmayı başardın. Fakat büyük elmas odasında sadece 30 dakika kalabilirdin. Ve odada sadece 2 kişi olabilirdi. Ve o an seninle birlikte olan bir kadın daha vardı. Ve senden 12 dakika önce gelmişti. Onun gitmesini beklemeli ve o elması bir şekilde oradan almalısın. Şimdi ne yapacaksın?

Ortalık böyle çok daha fazla karışır!

Ortalık böyle çok daha fazla karışır!

O kadını başına bela etmeden bu işi halletmelisin.

Evet… Kadının gitmesini bekledin ve senin orada kalabilmen için 18 dakikan vardı. Ve bu süre içerisinde o elması almalıydın. Hızlı bir şekilde cam bir fanusun içerisinde muhafaza edilen büyük elması almak için bir adım attın. Adım attığın an tüm müzenin içinde alarm çalmaya başladı. Ve tüm güvenliğin bulunduğun odaya gelmesi 5 dakikaydı. Şimdi ne yapacaktın?

Çok dikkatli olmalısın!

Bu yapacağın şey senin vaktini epey bir alır. Sen de biliyorsun ki katil seni adım adım izliyordu.

Evet, elması alıp bir şekilde oradan kurtulmayı başardın. Kendine saklanabileceğin bir yer buldun ve orada bekliyordun. Tam o sırada telefonun çaldı. Arayan seri katil Ted idi. “Tebrikler, ilk adımı başarıyla atlattın. Şimdi elindeki o elması, şehrin çıkışına çok yakın olan arazinin oraya getir ve oradaki mağaranın içine sakla. Ve oradan uzaklaş. İkinci adım için sana tekrar ulaşacağım.” Şimdi ne yapmalıydın?

Kendini de prensesi de zora sokacaksın!

Ted, seni adım adım izlerken bu plan sadece seni zora sokar.

Ted, elması bıraktığın yere gidip amacına ulaşmıştı. Ve oradan uzaklaşıp, tekrar saklandığı yere geri dönmüştü. Bu adımın tamamlandığını düşünüp, seni aramaya koyuldu. Ve o an telefonun çaldı. “ Merhaba Mario, eğer dediklerimi harfi harfine uygularsan, prensese zarar vermeyeceğim. Sırada elması bıraktığın mağaraya bir paket bıraktım. O paketi alıp, seni Amsterdam merkezinde bekleyen bir adama vermeni istiyorum. O seni bulacaktır. “ Sen artık bu oyundan çok sıkılmıştın. Prensese bir türlü ulaşamıyordun. Şimdi ne yapacaktın?

Bu plan senin vaktini alırdı!

Bu fikrin hiçbir işe yaramayacağını sen de biliyordun. Çünkü bu sadece zaman kaybı olurdu.

Prensese zarar verme ihtimalini göz önünde bulundurarak çok doğru bir karar vermiştin. Dediği gibi paketi aldın ve merkezde bekleyen adama verdin. Ve tam o sırada Ted seni aradı. Çünkü seni adım adım izliyordu. Ve tekrar telefonun çaldı. “ Seni tekrar tebrik ediyorum Mario, prensese ulaşmana çok az kaldı. Şimdi sırada üçüncü adım var. Eğer bu adımı tamamlarsan, prensesine kavuşacaksın. Paketi verdiğin adamdan istediğimi aldım. Şimdi onu bulup, öldürmeni istiyorum. “ Şimdi ne yapacaktın?

Bu sefer kendi planların olmalıydı!

İşler artık daha da çıkmaza girmişti ve sen doğru karar veremiyordun. Belki de farklı şeyler düşünmen gerekir.

Aradan uzun bir zaman geçti ve artık kendi planını uygulayıp katili bulmaya koyuldun. Fakat unuttuğun bir şey vardı. Seri katil seni adım adım izliyordu. Telefonun çaldı ve “ Mario bu adımı geçemedin ve beni emin ol çok sinirlendirdin. Ama sana son bir şans daha veriyorum. Eğer dediğimi kabul edersen, prensesi öldürmeyeceğim.” dedi. Kabul edecek miydin?r?

Prensesi düşün!

Bir önceki adımda katili çok sinirlendirdin. Bu cevaplar onu tatmin etmeyecekti ve prenses elindeydi. Daha dikkatli olmalısın.

"O zaman söylediklerimi dikkate al ve o adamı bulup öldür! Bu senin son şansın, aksi takdirde prensese kavuşamazsın Mario.” der ve telefonu kapatır. Şimdi ne yapacaksın?

Bu çok kötü bir fikir olurdu!

Sen artık bir katil olmuştun. O yüzden polislerle işbirliği yapma fikri seni oldukça zora sokacaktı. Ve senin bir şey yapmana izin vermeyeceklerdi.

Bunu yapmak senin için ne kadar zor olsa da prensesi bulmak için o adamı öldürmen gerekiyordu. Ve öldürdün. Onu kimsenin bulamayacağını düşündüğün bir yere gömdün. Ve o sırada telefonun çaldı. “ Tebrikler Mario, artık sen de bir katilsin. Bu üç adımı başarıyla geçtin. Prensesini alabilmek için tarif ettiğim yere gel. Orada olacağız. Seni Amsterdam’ın kalbinde, kanallarla bezeli stratejik bir noktada bulunan De Wallen’de bekliyor olacağım.”

Sakin olup mantıklı kararlar almalısın!

Sona gelmişken bu fikir Ted'i sinirlendirebilirdi. Ve prensesi kurtaramayabilirdin. Biraz daha sakin olmalısın.

Tarif ettiği noktadaydın ve Ted artık çok yakınındaydı. Polisle artık işbirliği yapamazdın, çünkü bir adam öldürmüştün. O kadar sinirliydin ki prensesi onun elinden alıp, onu öldürmeliydin. Ve o sırada telefonun çaldı. “Mario, seni görüyorum, düz adımlarla yanıma yaklaş.” dedi. Ve sen hızlı adımlarla ilerledin. Onu görmüştün. Şimdi ne yapacaktın?

Onun bir seri katil olduğunu unutma!

cdn-st1.ofpof.com

Unutma o bir seri katil ve senden çok daha hızlı davranabilir. O yüzden iyi düşünmelisin.

Sakince yanına gittin ve sana “ Bu zamana kadar kimse diğer prensesleri kurtaramamıştı. Çünkü söylediğim adımları başarıyla tamamlayamadılar. Ama sen tüm hepsini başarıyla atlattın. O yüzden sana prensesini vereceğim fakat peşimi bırakacaksın. Ve prenses o sırada koşa koşa yanına gelir ve sana sarılır. O sırada Ted’in kaçtığını görürsün. Şimdi ne yapacaktın?

Sakince yanına gittin ve sana “ Bu zamana kadar kimse diğer prensesleri kurtaramamıştı. Çünkü söylediğim adımları başarıyla tamamlayamadılar. Ama sen tüm hepsini başarıyla atlattın. O yüzden sana prensesini vereceğim fakat peşimi bırakacaksın. Ve prenses o sırada koşa koşa yanına gelir ve sana sarılır. O sırada Ted’in kaçtığını görürsün. Şimdi ne yapacaktın?

Bu oyuna bir son vermeliydin!

Seni katil yapan ve prensesini çalan bu adamı öylece bırakacak mıydın?

Tebrikler!

Tebrikler!

Bu zorlu süreci atlatıp, Mario'nun prensesine kavuşmasını sağladın. He aynı zamanda katilin hakkından da geldin. Cidden zekana hayran kaldık. Muhteşem bir iş çıkardın gerçekten, seni ayakta alkışlıyoruz. 👏👏

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
423
242
156
92
83
66
48
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
okuyombenya

•Elmas müzesine git. •Müzeyi gezer gibi yap. •Kadının gitmesini bekle. •5 dakika içerisinde elması al. •Elması bırak, haber bekle. •Paketi adama bırak ve ora... Devamını Gör

Fatih Selim Aktaş

sacma ya , adami oldur diyo katil oldurmeyi secersen hatali , adami oldurmuycem diyip sonra katil ikinciye isteyince neyse oldureyim bari dersen dogru cevap,... Devamını Gör

Mabada

Oley be. Yine kötülük kazandı. Mario'nun prensesi kurtarması için hiç yardımcı olmadım.