Görüş Bildir
Haberler
TV
TV8'in Yeni Dizisinin Kadrosu Belli Oluyor: Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu Aynı Dizide Buluştu!

TV8'in Yeni Dizisinin Kadrosu Belli Oluyor: Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu Aynı Dizide Buluştu!

GNS
02.02.2022 - 23:24

Yeni sezonda pek çok dizi ekranlarla buluşmaya hazırlanıyor. TV8 yarışma programlarının yanı sıra pek çok başarılı dizinin altına imza atacak gibi görünüyor. Son olarak Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı Süslü Korkuluk dizisi için yayınladığı fragmanla herkesi heyecanlandıran kanaldan bir haber daha geldi. TV8'in yeni dizisinde başarılı oyuncu Engin Öztürk ile İrem Helvacıoğlu başrolleri paylaşacak! Peki Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu hangi dizide oynayacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

O Ses Türkiye, MasterChef, Survivor gibi pek çok yarışma programıyla büyük bir başarı elde eden TV8 kanalı, son dönemde dizi skalasını da genişletmeye başladı. Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda gibi iki başarılı yapımla ekranları kasıp kavuran kanal 2 yeni projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. İlk olarak başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Süslü Korkuluk dizisiyle yeni sezona giriş yapacak olan kanal bir dizi için daha müjde verdi. TV8'in yeni projesinin başrollerinde ise İrem Helvacıoğlu ve Engin Öztürk yer alacak. İşte detaylar...

Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu Aynı Dizide

Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu Aynı Dizide

Son olarak TV8'in Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin son sezonu ile izleyici karşısına çıkan Engin Öztürk, yeni bir projeyle ekranlara gelmeye hazırlandığını ifade etmişti. Bir mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtlayan Öztürk yeni dizisi hakkında detay vermekten kaçınmıştı.

TV8 Yeni Sezona Hazırlanıyor

TV8 Yeni Sezona Hazırlanıyor

Diziye dair detaylar ortaya çıkarken Öztürk'ün partnerinin İrem Helvacıoğlu olacağı öğrenildi. Başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu son olarak Engin Akyürek ile birlikte dijital platform dizisi olan Kaçış'ta yer almıştı.

“Annenin Sırrıdır Çocuk"

“Annenin Sırrıdır Çocuk"

TV8 ekranlarında yer alaca dizinin yönetmen koltuğunda başarılı isim Müge Uğurlar oturacak.  NTC Medya imzalı dizinin adı “Annenin Sırrıdır Çocuk' olacak.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın