Görüş Bildir
Haberler
Ümit Zileli’ye Cumhurbaşkanına Hakaretten Soruşturma: Uçaktan İnerken Gözaltına Alındı

Ümit Zileli’ye Cumhurbaşkanına Hakaretten Soruşturma: Uçaktan İnerken Gözaltına Alındı

Korkusuz Gazetesi yazarı Ümit Zileli, İzmir’de uçaktan indiği sırada polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlamasıyla açılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Zileli, savcının talimatı ile serbest kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Uçakta yanına gelen hostes söyledi

Uçakta yanına gelen hostes söyledi

Sözcü’den Ümit Türk’ün haberine göre; Ümit Zileli davet edildiği kitap fuarına katılmak için dün akşam uçakla İzmir’e gitti. Zileli, uçak havalimanına iniş yaptıktan bir süre sonra yanına gelen hostesten dışarıda polislerin kendisini beklediğini öğrendi.

Yanında nişanlısı ve nişanlısının kızının da bulunduğu sırada neye uğradığını şaşıran Ümit Zileli’ye, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçlamasıyla başlattığı soruşturmada ifade vermediği için yakalama kararı çıkarıldığı bildirildi.

Yakınlarıyla birlikte polis merkezine giden Zileli, savcının, ‘Pazartesi günü mesai bitimine kadar adliyeye gidip ifadesini verebilir’ talimatı üzerine serbest bırakıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
6
6
2
2
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Metin Akalp

Karısını kesenleri de böyle yıldırım hızıyla yakalasanız belki bu kadar kadın ölmezdi.

Cumaali Doğan

Bay erdoğan ve yandaşları siz bu ülkenin devrimcilerini tanımamışsınız. Onlara kimse baş eğdiremez. Çünkü BİZ DEVRİMCİLİĞİ MUSTAFA KEMAL'DEN ÖĞRENDİK. Geldiğ... Devamını Gör