Görüş Bildir
Haberler
Ünlüler Üzerinde Oyunlar Oynanıyor, İllüminati Tarafından Öldürüldüğü İddia Edilen 26 Ünlü

etiket Ünlüler Üzerinde Oyunlar Oynanıyor, İllüminati Tarafından Öldürüldüğü İddia Edilen 26 Ünlü

Tüm dünyayı kontrol altında tuttuğu, her şeyin altından çıktığı iddia edilen Illuminati ve bu organizasyonun üyeleri çoğunlukla eğlence dünyasını etkisi altına almaya çalışmaktadır. Birçok kişinin daha fazla ün, şöhret kazanmak için bu organizasyona girdiği, sonrasında da grup için kurban edildiği söylentileri devamlı konuşuluyor. Birçok ünlü kişinin de Illuminati tarafından yapılan plana uymadığı için öldürüldüğü söylentileri fazlasıyla aşina olduğumuz bir durum. Bu zamana kadar Illuminati tarafından öldürüldüğü iddia edilen 26 ünlü ismi sizler için ranker.com'dan derledik. İnanıp inanmamak sadece sizin kararınız tabii ki!

Kaynak: http://www.ranker.com/list/famous-peo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Michel Jackson

1. Michel Jackson

Michael Jackson, 25 Haziran 2009'da Londra'da düzenlenecek sahnelere geri dönüş konserinden sadece günler önce öldü. Illuminati karşıt konuşmalarına kadar Jackson'ın da bu örgütün bir parçası olduğu düşünülüyordu. Ölmeden önce Jackson, müzik piyasasının birileri tarafından kontrol edilmesine karşı olduğunu belirten konuşmalarda bulunmuştu. Ayırca kendisine yapıştırılmaya çalışılan 'ucube' ve 'çocuk tacizcisi' sıfatlarının tamamen komplodan ibaret olduğunu iddia ediyordu. Michael'ın kızkardeşi La Toya Jackson kardeşinin sıklıkla 'onu nasıl öldürmeye çalıştıklarını' anlattığını söylemiş.

2. John Lennon

2. John Lennon

John Lennon iktidardaki birçok insan için bir tehdit olarak görülüyordu. Hatta INS sınır dışı etmeye çalıştı ve FBI tarafından da gözetim altında tutuldu. Katili Mark David Chapman'ın da Lennon'ı öldürdüğü sırada Illuminati'nin zihin kontrolü altında olduğuna inanılıyor.

3. John F. Kennedy

3. John F. Kennedy

Önceleri kendisinin de üyesi olduğu düşünülen Illuminati'ye karşı söylemlemlerde bulunmaya başlayan Kennedy, 22 Kasım 1963'de bir Illuminati suikasti sonucunda öldürüldü. Suikasti ardından çok fazla komplo teorilerine konu olsa da hala belirsizliğini sürdürüyor.

4. Martin Luther King, Jr.

4. Martin Luther King, Jr.

Martin Luther King, Jr, çok etkili bir adam olduğu için Illuminati için büyük bir tehdit olarak görülüyordu. Birçok şirket için finansal açıdan büyük fayda sağlayan Vietnam Savaşı'na konuşmaya başladığında Illuminati, King'in öldürülmesi için bir senaryo hazırladı. Martin Luther King, Jr, 4 Nisan 1968'de öldürüldü.

5. Abraham Lincoln

5. Abraham Lincoln

Lincoln büyük şirketleri ve iş kuruluşlarını kendisi ve Güney Eyaletler Konfederasyonu için önemli bir tehdit olarak görüyordu. Bu yüzden Illuminati Lincoln için bir suikast planladı ve 15 Nisan 1865'de gerçekleştirdi. Lincoln 'Paranın gücünden beslenenler barış zamanlarında devlet üzerinde avlanırlar, bir karışıklık olduğunda da buna karşı bir araya gelirler. Banka yetkileri monarşiden daha zorba, otokrasiden daha küstah ve bürokrasiden daha bencilcedir. Yöntemlerini sorgulayan veya suçlarına ışık tutan herkesin kamusal düşmanları olarak kınarlar.' Abraham Lincoln

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Kurt Cobain

6. Kurt Cobain

Illuminati Kurt Cobain'i zihin kontrol aracı olarak kullanmak istedi, ancak Cobain için şöhretinin artması çok da anlam ifade etmiyordu. Bu yüzden Illuminati için tehdit olarak görüldü ve hemen ölümü için bir senaryo hazırlandı. Kurt Cobain, 5 Nisan 1994'te silahlı bir kişi tarafından öldürüldü. Ölümü intihar olarak açıklandı, ancak birçok kişi hala bu konuyu tartışmaya devam ediyor.

7. Jim Morrison

7. Jim Morrison

Birçok kişi Morrison'ın esrarengiz bir şekilde büyülendiğine ve Illuminati'nin aşağılık üyelerinden birine dönüştüğüne inanıyordu. Ölümünün Illuminati tarafından planlanıldığına inanılsa da, birçok kişi Morrison'ın hala hayatta olduğuna, ve bu yalan ölüm için ona Illuminati'nin yardım ettiğine inanıyor. Morrison, 3 Temmuz 1971'de kalp krizi sonucu öldü. Ölümü medyada üç gün sonra yer aldı ve birçok kişi ölüm haberi duyulduktan sonra haber duyulmadan önceki 3 gün içinde Morrison'ı gördüğünü iddia etmiş.

8. John F. Kennedy, Jr.

8. John F. Kennedy, Jr.

Birçok kişi John F. Kennedy, Jr.'ın babası gibi Illuminati tarafından öldürüldüğüne inanıyor. Söylentilere göre, JFK Jr, CIA ve George H.W. Bush'un babasının suikastına doğrudan karıştıklarını ispatlayan bilgilere sahipti. İddiaya göre, Kennedy ölüm zamanında bu bilgileri yayınlamaya hazırlanıyordu. 16 Temmuz 1999'da uçak kazasında öldü

9. Anna Nicole Smith

9. Anna Nicole Smith

Birçok kişi, Anna Nicole Smith'in kısa ömrü boyunca Illuminati zihin kontrolünün kurbanı olduğuna inanıyor. Hatta uyuşturucu etkisi altında olduğu bilinen bir videoda Smith'in, aslında Illuminati'nin zihin kontrolü teknikleriyle mücadele etmeye çalıştığını iddia ediyorlar.

10. Marilyn Monroe

10. Marilyn Monroe

Kısa hayatı boyunca güçlü erkeklerle yaşadığı gizli ilişkilerden sonra, tüm zamanların efsanesi olan Marilyn Monroe'nun intihar etmediği, aslında 4 Ağustos 1962'de Illuminati üyeleri tarafından zehirlendiği iddia ediliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. Whitney Houston

11. Whitney Houston

Ölmeden önce Illuminati üyeleri tarafından takip edildiği ve Illuminati için kurban edildiği iddia edilen 50 yaşındaki Houston, 11 Şubat 2012'de bir otel banyosunda ölü olarak bulunmuştu.

12. Robert F. Kennedy

12. Robert F. Kennedy

6 Haziran 1968'de silahlı bir kişi tarafından öldürülen Robert F. Kennedy de Martin Luther King, Jr. gibi  Illuminati'nin Vietnam'daki savaş planları için büyük bir tehdit olarak görülüyordu.

13. Tupac Shakur

13. Tupac Shakur

Tupac Shakur'un başarılı olabilmek için ruhunu Illuminati'ye sattığına inanılıyor. Halka açık bir konuşmasında, Illuminati için uygun olmasa da istediği her şeyi söylemişti. Bundan kısa bir süre sonra ölen Shakur'un Illuminati için kurban edildiğine inanılmaktadır.

14. Grace Kelly

14. Grace Kelly

Grace Kelly'nin Monaco Prensi Rainier III ile olan evliliğinin Illuminati tarafından düzenlendiği iddia ediliyor. Artık örgüt tarafından ihtiyaç kalmadığında 'trafik kazası' süsüyle kurban edildi.

15. Malcolm X

15. Malcolm X

Fazlasıyla etkileyici bir güce sahip olan Malcolm X, Illuminati için büyük bir tehdit olarak görülüyordu. Konuşmalarında 'sıkı önlemleri' kullanarak insanları mevcut güç yapısına karşı ayaklandırmaya teşvik ettiği düşünülen Malcolm X 21 Şubat 1965'te öldürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

16. Frank Zappa

16. Frank Zappa

Frank Zappa sık sık, müzik, film, haber ve siyasette zihin kontrolünü kullanan TPTB (güçler) hakkında karşıt söylemlerde bulunuyordu. Bu yüzden de Illuminati için büyük bir tehditti. Her ne kadar kanserden öldüğü iddia edilse de, birçok kişi bunda Illuminati'nin bir parmağı olduğuna inanmaktaydı.

17. Amy Winehouse

17. Amy Winehouse

Illuminati için kurban edildiğine inanılan Amy Winehouse'ın ölümü de fazlasıyla ses getirmişti. Son röportajında, Winehouse'a müzik şirketi onu özel olarak bir şey haline getirmeye çalışıp çalışmadığını sorulduğunda onu üçgen şekline sokmaya çalıştıklarını söylemişti. Üçgen? Illuminati? Fazlasıyla açık değil mi?

18. Bob Marley

18. Bob Marley

Bob Marley dünyanın dört bir yanını etkileyebilen bir figür olarak görülüyordu. Müziği aracılığıyla insanlara sevgi, mutluluk, beraberlik gibi Illuminati'nin gündeminde olmayan ve pek de hoşlanmayacağı şeylerden bahsediyordu. Bu yüzden kendisini susturmak isteyen güçler tarafından öldürüldüğüne inanılmakta.

19. Prenses Diana

19. Prenses Diana

Kraliyet ailesi ve Illuminati'nin her zaman yakın ilişkilere sahip olduğuna inanılmakta. Prenses Diana ve Prens Charles'ın ayrılıkları Kraliyet ailesi için bir utanç nedeni olmuştu. Tüm dünyada sevilen Prenses Di, ne yazık ki bu ayrılıktan sonra İngiltere'de kalamamıştı. Trafik kazasında ölen Prenses Di'nin de Illuminati'ye kurban gittiğine inanılmakta.

20. Bruce Lee

20. Bruce Lee

Kullandığı ilaçlara karşı oluşan bir alerji nedeniyle öldüğü iddia edilen Lee sık sık bir 'şeytan' tarafından takip edildiğini çevresindekilere anlatıyormuş. Ölümünün ardından onun da Illuminati'ye kurban gittiği iddia edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

21. Jimi Hendrix

21. Jimi Hendrix

Jimi Hendrix, Illuminati'nin birçok üyesini istihdam eden ABD hükümeti tarafından 'huzur bozucu' bir kişi olarak lanse edildi. Ölümüne yakın süreçte fazlasıyla panik halinde olduğunu ve sürekli 30 yaşından önce öleceğinden bahsettiğini söyleyen yakın çevresi, ölümünde kesinlikle başka bir şeyler olduğuna inanıyordu. 28 yaşında kusarken boğularak ölen Hendrix'in de bir Illuminati kurbanı olduğuna inanılıyor.

22. The Notorious B.I.G.

22. The Notorious B.I.G.

Illuminati'nin önde gelen üyelerinden olduğu iddia edilen rapçi Sean 'Diddy' Combs'a doğrudan bir fayda sağlaması nedeniyle kurban edildiğine inanılıyor.

23. Brandon Lee

23. Brandon Lee

Son filmi The Crow'da sık sık Illuminati sembollerine rastladığımız Lee'nin de babası gibi Illuminati'ye kurban gittiğine inanılıyor.

24. Buddy Holly & Richie Valens

Buddy Holly ve Ritchie Valens Illuminati'nin sebep olduğuna inanılan bir uçak kazasında öldürüldü.

25. Otis Redding

25. Otis Redding

1967'de bir uçak kazasında ölen Redding'in de Illuminati kurbanı olduğuna inanılıyor. Hatta, Illuminati'nin önde gelen üyelerinden olan Kanye West ve Jay Z birlikte seslendirdiği 'Otis' şarkısı da Redding'in bir Illuminati kurbanı olduğu yönünde işaretler içermektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

26. The Big Bopper

26. The Big Bopper

The Big Bopper'ın da Buddy Holly ve Ritchie Valens'la aynı uçakta öldürüldüğüne inanılıyor.

27. Lee Harvey Oswald

27. Lee Harvey Oswald

Lee Harvey Oswald'ın da Illuminati'nin kurbanı olduğuna inanılıyor. Oswald'ın Illuminati'nin zihin kontrolü altındayken, John F. Kennedy'nin suikastine katıldığı, daha sonra suikasti yönetenleri ifşa edileceği için öldürüldüğü iddia ediliyor.

28. Elvis Presley

28. Elvis Presley

Elvis'in (Beatles'la birlikte) Amerikalılara rock müziği tanıtmak için seçildiğine ve sonrasında da Illuminati için kurban edildiğine inanılıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
418
245
243
95
79
56
28
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nerdeysenicksiz

Bunların kaç tanesi doğrudur bilemiycem açıkçası beni çokta inandırmıyor ama böyle bir liste yapılıyorsa madem listenin başında olması gereken ismin listeye ... Devamını Gör

Hipergrafi

Bir kitapta okumuştum ABD'nin büyük bir ekonomik krizle boğuştuğu dönemde şu adı illuminatiyle anılan Rotschild ailesine ait bir bankadan borç alıyor. Öyle b... Devamını Gör

Ezgi Akturk

Atattürk de illuminatinin kurbanıdır kesin... O da illüminatinin hoşlanmayacağı biri çünkü...