Görüş Bildir
Haberler
Uyuşturucu Davasında Karar Açıklandı: Rapçi Murda'ya Hapis Şoku

Uyuşturucu Davasında Karar Açıklandı: Rapçi Murda'ya Hapis Şoku

Batuhan
19.04.2022 - 13:09

Murda lakaplı rapçi Önder Doğan, bazı şarkılarında uyuşturucu madde kullanmaya özendirdiği iddiasıyla yargılandığı davada 4 yıl 2 ay hapis cezası aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla 'Uyuşturucu madde kullandırmaya özendirmek' suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Murda lakaplı şarkıcı Mehmet Önder Doğan, 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Havalimanında gözaltına alınmıştı

Havalimanında gözaltına alınmıştı

Kliplerinde ve şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirici ifade ve içerik kullandığı iddia edilen, 'Duman', 'Pahalı' ve 'Eh baba' isimli şarkılarında yer alan bir takım sözlerin uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımını özendirdiği belirlenen 'Murda' lakaplı Hollanda uyruklu Rap şarkıcısı Önder Doğan, geçtiğimiz sene havalimanında gözaltına alınmıştı. Türk Ceza Kanunu'nun 190/2 maddesinden işlem yapılarak adliyeye sevk edilen rapçi, çıkarıldığı hakimlikçe hakkında 'adli kontrol' hükümleri uygulanarak serbest bırakılmıştı.

10 yıla kadar hapis talebi

10 yıla kadar hapis talebi

Savcılık tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Türk Ceza Kanunu'nun 190/2 maddesi uyarınca 'Uyuşturucu madde kullandırmaya özendirmek' suçundan 5 yıldan 10 yıla kadar hapsini talep etti.

Murda Instagram hesabından konuyla ilgili bir açıklama yaptı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
23
23
16
4
4
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Şeytan

Gerçekten satsaydı bu kadar yatmazdı.

Dzyn

kim bunlar aq ? sanatçı mı ? palyaço mu ? haberden sonra bir kaç eserine baktım uyuşturucu, çıplaklık ve küfür başka bir bok yok.

endividualist

Ne olmasını bekliyorsunuz anlamadım. Sanat herzaman protest olmak zorunda degil. Kendi kulvarında başarılı şarkılarında bir eksik görmüyorum. Her müzisyenden... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Gidip bunları dinliyorlar , para kazandırıyorlar. Bunun gibiler uyuşturucu, çetecilik gibi illegal şeylere özendiriyor. Sonra ülke niye gelişmiyor.

Clippere

Ya sen ne anlatıyon amk sana mı soracaz ne dinleyeceğimizi