Görüş Bildir
Haberler
Yaparım/Yapmam Testine Göre Üç Yıl Sonra Nerede Olacaksın?

Yaparım/Yapmam Testine Göre Üç Yıl Sonra Nerede Olacaksın?

Kimimiz risk almaktan korkmazken kimimizi bu durum korkutabilir. Yapabileceğimiz ve yapamayacağımız şeyler, ilerde nerede olacağımızı net bir şekilde görmemizi sağlar. Biz de bu yaparım/yapamam testine göre senin üç yıl sonra nerede olacağını söyleyeceğiz.

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını!

3. Yıllar sonra hayallerine kavuşacaksın ama şu an sevgilinden ayrılman gerekiyor. Yapar mısın?

4. Hayatındaki her şeyi istediğin gibi değiştireceksin ama aileni tamamen hayatından çıkartacaksın. Yapar mısın?

5. Hayatının sonuna kadar para sıkıntısı çekmeyeceksin ama en yakın arkadaşının sevgilisi ile birlikte olman gerek. Yapar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Yurt dışında 2 ay tatil yapacaksın ama şu anki işinden istifa etmen gerek. Yapar mısın?

7. Hmm... Eski sevgilin sana döndürmek için en yakın arkadaşını hayatından çıkartman gerek. Yapar mısın?

8. Hayranı olduğun bir ünlüyle bir gün boyunca vakit geçireceksin ama bütün sevdiklerini bir daha görmemen gerekecek. Yapar mısın?

9. Çok istediğin ev/araba alacaksın ama sevgilini aldatman gerek. Yapar mısın?

10. Peki son olarak şimdiki aklın olsaydı geçmişte yaptıklarını yapar mıydın?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sen üç yıl sonra muhtemelen evli, mutlu, çocuklu olacaksın!

Evet anladığımız kadarıyla sen üç yıl sonra evli, mutlu ve çocuklu olacaksın. Bu hayatta istediğini yapmış, yeteri kadar eğlenmiş ve artık yorulmuşsun. Düzenli bir hayata geçmek istiyorsun. Bunu da evlenerek yapma peşindesin. Aşk ve sevgi duygularını çok yüksek hisseden sen zaten tek eşliliğe ait birisin. Hayatında birden fazla kişi olamaz veya sürekli başka kişilerle ilişki kuramazsın. Bunun yerine hayatını paylaşacağın, ömür boyu yanında olacak tek bir kişi sana yetebilir. Düşünceli tavrın seni ele geçirmiş desek yeridir. Daha çok diğer insanları kendinden daha fazla düşünüyorsun. Bu fedakarlığın şimdiye kadar başına bir çok iş açmış olsa da ilerde bunun keyfini süreceğin kesin. Kendini birine ve bir yere ait hissetmek istiyorsun. Bu duyguyu şimdiye kadar çok aramış ve bir türlü bulamamışsın. Karşına çıkan herkes başka amaçlarla girmiş hayatına ve kalıcı da olamamışlar. Bu durum da biraz senin payın var. Eğer sen o kişiler de o ışığı görseydin yani 'hayatımı bu kişiyle geçiririm' diye bir düşünceye kapılsaydın zaten onların peşini bırakmazdın. Üç yıl sonra senin tam da isteklerine kavuşmuş bir hayatta göreceğiz.

Sen üç yıl sonra başka bir ülkede olacaksın!

Sen üç yıl sonra bambaşka bir ülkede olacaksın. Hiç aklına gelmeyen 'benim burada ne işim var?' diye sorduğun sorularla kafan dolu olacak. Hayalinde var ya da yok, onu bilemiyoruz ama bildiğimiz şey senin üç yıl sonra burada olmayacağın. Yeteri kadar sıkılmış ve bunalmış hissediyorsun kendini. Bir şeyler için çabalarken, çoğu zaman bu çabanın ne için olduğunu düşünüyorsun ve çoğu zamanda boşa gittiğini... Hayallerin, isteklerin çok kolay gerçekleştirilebilecek şeyler olsa da yine de bu konuda zorlanıyorsun. Bu zorlanmanın nedeni seninle alakalı değil. Çevren, yaşadığın koşullar belki biraz da şanssızlık... Çoğu zaman yanlış karar verdiğini ve yanlış yolda olduğunu düşünüyorsun. Geri dönüp baktığın da yürüdüğün yolun zorlukları aklına geliyor ve yine devam ediyorsun. Yani risk alıp her şeyi silip atmak yerine, bildiğin ve güvendiğin yerden devam ediyorsun hayatına. Tabii bu durum sadece üç yıl için geçerli. Üç yıl sonra alacağın büyük risk belki de hayatını bambaşka bir yola sokacak ve şimdiye kadar almadığın risklerin hepsine değecek. Yani yürüdüğün bu yollar boşuna değil!

Sen üç yıl sonra yine aynı yerde olacaksın.

Sen üç yıl sonra da aynı yerde olacaksın. Hayatından ufak tefek pürüzler hariç o kadar memnunsun ki hiçbir şeyini değiştirmek istemiyorsun. Arkadaşların, hayatına girip çıkan kişiler, ailen... Bütün bunların senin şansın olduğunu düşünüyorsun. Yaşadığın küçük problemler senin bu hayatı değiştirmek istediğin anlamına gelmez. Onları da aşıp, yine kaldığın yerden devam edebilirsin. Üç yıl sonra da yine arkadaşlarınla fazla eğlendiğin ve bu hayatın tadını çıkarttığını görüyoruz. Eğlenceye düşkün ve hayatında negatif hiçbir şeye yer vermeyen sen için, üç yıl sonra da pek bir değişiklik yok. Belki daha fazla hareketli aşk hayatın ve yeni kararların devreye girebilir. Bu kararlar en fazla yeni bir iş, yeni bir aşk belki yeni bir eğitim olabilir. Hayatının gidişatını pek engellemeyecek kararların seni sadece daha ileri taşıyacak. Her şeyden keyif almasını bilen ve hayatının her anının kıymetini bilen birisin. Bu da aslında hayatını yaşanılabilir kılan kişinin sen olduğun anlamına geliyor. Yani hayatından memnun olman tamamen senin düşüncelerin ve insan ilişkilerinle alakalı.

Sen üç yıl sonra da aşkının peşinde ziyan olacaksın.

Sen üç yıl sonra da aşkının peşinde olacaksın. Bir türlü ilişki konusunda dikiş tutturamayan sen için üç yıl sonra da pek bir değişiklik göremedik. Hayatına çok fazla kişi girip çıkıyor ve sen herkese aşık oluyorsun. Sevgi ve aşk duyguları senin hayatta kalmanı sağlayan duygular. Yaşadığını bu duygular ile hissediyorsun. Bu nedenle de herkese aşık oluyor ama tek bir kişiye bağlı kalamıyorsun. Bağlılık duygusu seni korkutuyor. Bu korku daha çok karşındaki kişinin üzülmesinden kaynaklanıyor. Yani onu üzmemek için çok ciddi bir ilişki içine girmiyorsun. Çünkü kendini tanıyorsun. Üç yıl sonra değil belki ama 4-5 yıl sonra bu durumdan yorulacak. Sen de artık durmak isteyip, seni koşulsuz, şartsız seven ve her anında yanında olmak isteyen birine ihtiyacın olacak. İşte yaklaşık 4-5 yıl sonra seni de düzenli bir hayatta görüyor olacağız. Bu sıkıcı veya şimdiki hayatının enerjisini ve eğlencesini kaybedeceğin anlamına gelmemeli. Çünkü o kişide senin gibi enerjik, sürekli bir heyecan arayan ve hayatın tadını çıkartmayı seven biri olacak. Yani sen bi' 3 yıl daha böyle takılabilirsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
208
175
79
45
35
19
14
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kimene

Soruların kalitesi ilk okul 3

cansu ersan

Sen üç yıl sonra başka bir ülkede olacaksın!

Lucky

Bende de onu dedi

Pasif Kullanıcı

Ne gerizekalı bir içerik. Para için sevgilimi ailemi arkadaşlarımı herkesi sattım gelmiş bana diyo ki "Bütün bunların senin şansın olduğunu düşünüyorsun." dj... Devamını Gör