Görüş Bildir
Haberler
Yüzü Jiletle Kesilen Kişi "Hırsızlıktan" Arandığı İçin Şikayetçi Olmadı

Yüzü Jiletle Kesilen Kişi "Hırsızlıktan" Arandığı İçin Şikayetçi Olmadı

Akın Çelik
29.10.2022 - 12:55

Adana'da 29 yaşındaki Yusuf Taşkın'ı önce sokak ortasında dövdüler, daha sonra yüzünü jiletle kestiler. Yusuf Taşkın hırsızlıktan suçundan arandığı için şüphelilerden şikayetçi olmadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Yüzünü jiletle çizdiler

Yüzünü jiletle çizdiler

Olay, 23 Ekim günü saat 22.00 sıralarında Adana'nın Seyhan ilçesi Sarıyakup Mahallesi tarihi Büyük Saat yakınında meydana geldi. Yusuf Taşkın, oturduğu mahalleden arkadaşı Şevket Kılınç’ın sevgilisine sosyal medya üzerinden mesaj gönderip, rahatsız etmeye başladı. Bunun üzerine Kılınç, arkadaşları Şerif  ve Sedat Ok  kardeşler ve Hüseyin P. ile birlikte Taşkın’ın peşine düştü. Şüpheliler, Taşkın’ı sokak ortasında yakalayıp, kıyafetlerini çıkarak yere yatırıp tekme tokat dövdü. Gruptan bir kişi, Taşkın’ın jiletle yüzüne kesikler attı. Kılınç, o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

İşte o anlar

Aranması olduğu için şikayetçi olmadı

Aranması olduğu için şikayetçi olmadı

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için arama başlattı. Taşkın’ın, hakkında 'hırsızlık' suçundan aranması olduğu için polise ve hastaneye başvurmadığı ortaya çıktı. Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Taşkın’ı saklandığı adrese yapılan baskında yakalayıp, işlemlerinin ardından cezaevine teslim etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Saldırganlardan 3'ü tutuklandı

Saldırganlardan 3'ü tutuklandı

Polis, düzenlediği operasyonla 4 şüpheliyi yakaladı. Emniyete götürülen şüpheliler, akrabalarının evlerinden hırsızlık yaptığı için Taşkın’ı dövdüklerini öne sürdü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Şevket Kılınç, Şerif ve Sedat Ok kardeşler tutuklanırken, Hüseyin P. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olaya karıştığı belirlenen 1 şüpheliyi ise yakalama çalışmaları sürüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
8
5
4
2
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Faruk Naçar

onedio 'yu adblock'suz kullanıyorum uzun süre sonra ilk defa, ne berbat birşeymiş, her yerden reklam vb birşey fırlıyor.

dasdasd

adblock candır

Ayşe Haseki

Manyaklık bu, erkeklik falan değil

Pasif Kullanıcı

Adanada Jiletler tekrar kullanılmaya başlanmış gardınızı alın :)