Görüş Bildir
Haberler
10 – 16 Temmuz Kişisel Haftalık Numeroskopunuz

etiket 10 – 16 Temmuz Kişisel Haftalık Numeroskopunuz

Dr.Astrolog Şenay Devi
10.07.2023 - 13:02 Son Güncelleme: 10.07.2023 - 14:37

Sezginize güvenin!

2023'ün 28. haftasına hoş geldiniz!

Bu haftanın sayısı 7'dir.

Bununla birlikte, 7 numaralı ile vurgu, maneviyatınızı geliştirmenin ve manevi büyümenizi ilerletmenin pratik yolları üzerindedir.

7 numara tüm hafta etrafımızda olacak ancak özellikle 16 Temmuz'da güçlü çünkü numerolojide bu tarihi 7 olarak okuyabilirsiniz: 7/(1+6=7)

Numerolojik olarak 7, iç gözlem, bilgelik, hakikat, ruhsal gelişim, kişisel gelişim ve sezginin sayısıdır.

Yani, 7 numara gibi tekrar eden bir sayısında olduğu gibi iki 7 rakamı olduğunda, 7 rakamının bu çekirdek enerjileri ikiye katlanır ve yükselir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Dünyada birçok ülkede 7 uğurlu bir sayı olarak kabul edilir.

Dünyada birçok ülkede 7 uğurlu bir sayı olarak kabul edilir.

Bu inancın kökenleri, çeşitli dinlerde yatmaktadır ve 7 rakamı İslam, Hıristiyanlık ve Yahudilikten ve Budizm'e kadar dinlerde eksiksizliği veya mükemmelliği simgelemektedir. 

Yani 7 numara aynı zamanda iki kez tesadüfi bir sayıdır; bize evrenin mutlu olmamızı istediğini ve bu süre zarfında niyetlerimizi kutsayacağını hatırlatır.

7 numara ayrıca ilahi rehberlik ve korumanın asla uzakta olmadığını ve içinizde güç ve cesaret olduğunu hatırlatır. Zorluklar karşısında bile pozitif kalmanızı ve başarmaya çalıştığınız şeyden asla vazgeçmemenizi teşvik eder. 

Manevi gelişim açısından 7 numara daha yüksek bir bilinç ve anlayış düzeyine açılan bir kapıdır. 

Medyumluk, psişik yetenekler, duru görü, kehanet, meditasyon, rüya çalışması, gölge çalışması ve diğer birçok ruhsal olasılığı keşfetmeye davet. 

7 numaranın yorumlanmasında başka bir seviye daha vardır ve kök sayıya baktığımızda bunu görebiliriz – yani 7 ve 7'yi topladığımızda ne elde ederiz.

7+7 = 14 ve 1+4 = 5 yani 7 Numaralı sayının kök enerjisi 5'tir.

5, değişimin, özgürlüğün, keşfin, riskin ve maceranın sayısıdır.

Bu nedenle, 7 numara artık faydalı olmayan eski inançlardan ve düşünce kalıplarından kopmayı sembolize edebilir. Bu nedenle, risk almayı ve kendi yoluna güvenmeyi teşvik eder. 

7 numaralı aşk ve ilişkiler konularında da güçlüdür çünkü iki kişi arasında daha derin iletişim ve güven düzeylerini teşvik eder.

Basitçe fiziksel bir çekiciliğin işareti olmaktan ziyade, 7 numara normal bir ilişkinin çok ötesine geçen, ruh düzeyinde bir bağı gösterir. 

7 sayının sembolojisini ve numerolojisini anlayarak bu hafta onun enerjilerini kişisel gelişimi, ruhsal gelişimi ve birbirimizle derin bağlantıları ilerletmek için kullanabiliriz.

Kişisel haftalık numeroskopunuz

Kişisel yıl numaranıza dayalı olarak bu hafta için kişisel numeroloji tahmininizi almak için okumaya devam edin. Kişisel yıl numaranızı bilmiyorsanız, aşağıdaki talimatları kullanarak hesaplayabilirsiniz…

Haftalık tahmininizi okumak için kişisel yıl numaranızı bilmeniz gerekecek. Bu rakam sizin için 2023 boyunca aynı kalacak, bu yüzden sadece bir kez hesaplamanız ve ardından her hafta bu sayı tahminini okumanız yeterli!

Çalışmak gerçekten çok kolay:

2023'e doğduğunuz günü ve doğduğunuz ayı ekleyin yeter. 

İşte iki hızlı örnek:

27 Ağustos'ta doğduysanız (bu hesaplamada doğum yılınız geçerli değildir), kişisel yıl numaranız 6'dır çünkü:

2 + 7 (gün) + 8 (ay) + 2 + 0 + 2 + 3 = 24

2+4 = 6

4 Kasım'da doğduysanız kişisel yılınız 4'tür çünkü:

4 (gün) + 1 +1 (ay) + 2 + 0 + 2 + 3 = 13

1 + 3 = 4

Kişisel yılınız 1 ise haftalık tahmin

Sizin için bu derinden şefkatli 9 Kişisel Haftada rolünüz, karanlığı deneyimleyen diğerlerine yol gösterici olmaktır. Bu, sizin açınızdan belirli bir düzeyde fedakarlık veya özveri içerebilir, ancak paylaşmak zorunda olduğunuz şeyin önemli olduğunu hissedebileceğiniz için bunu yapmaktan mutluluk duyacaksınız.

Bu konuda size yardımcı olması için 7 numaranın enerjilerine dokunun. Meditasyon veya rüya çalışması yoluyla, kendi duygularınızı tüketmeden mesajınızı başkalarına iletmenin güçlü ve etkili bir yolunu bulabilirsiniz.

Kişisel yılınız 2 ise haftalık tahmin

Bu, numeroloji döngünüzde çok kararlı ve kararlı bir 1. kişisel hafta. Yeni başlangıçlar ve yeni hırslar için bir zaman, bu yüzden 7 numara üzerine meditasyon yaparak niyetlerinizi iyi belirleyin.

Bu hafta sizin için en iyi olanı sevdikleriniz için en iyi olanla harmanlamanın bir yolunu bulun. İlgi odağı olmak istiyorsun, ama bu tüm seninle ilgili değil.

Kişisel yılınız 3 ise haftalık tahmin

Numeroloji döngünüzde son derece duygusal bir 11 kişisel hafta olduğundan, bu hafta sezgileriniz tabloların dışında. Bu, 7 numaranın sezgisel armağanlarına kolayca erişebileceğiniz ve bu çok ruhsal titreşimin en yüksek mesajlarını somutlaştırmada hiçbir sorun yaşamamanız gerektiği anlamına gelir. 

Yaratıcılığınızı maneviyat yoluyla da keşfetmek için çok iyi bir zaman ve bu, yaratıcı 3. kişisel yılınızla çok uyumlu olacaktır. Psişik sanatı deneyin veya sanat eserlerindeki belirtileri ve eşzamanlılıkları kişisel durumunuzla ilgili olarak keşfedin.

Kişisel yılınız 4 ise haftalık tahmin

Bu, geçmiş çabalarınızın bazılarının ödüllerini alacağınızı umduğunuz, sizin için neşeli ve bereketli bir hafta olacak gibi görünüyor. 3 kişisel hafta, bu nedenle sosyalleşebilir ve bir parti veya kutlama havasında hissedebilirsiniz ve kutlamak için özel bir nedene ihtiyacınız yoktur, hayatı yaşamak yeterince iyi bir nedendir!

7 numaranın enerjilerini alın ve onlara kendi çok olumlu yönünüzü ekleyin. Bunu, örneğin her durumda olumlu görmeyi seçerek yapabilirsiniz. Olumlu bir zihniyet geliştirmek, hayatınıza daha da fazla bolluğu davet etmenize yardımcı olacaktır.

Kişisel yılınız 5 ise haftalık tahmin

Bu, geleneksel olarak sıkı çalışma ve odaklanmış konsantrasyon için iyi olan numeroloji döngünüzde 4 kişisel haftadır. Ancak bu titreşim sırasında bir tekdüzeliğe saplanıp kalmak çok kolaydır, bu nedenle 7 numaradaki değişimin altında yatan kök mesaja odaklanın. Sizin için neyin işe yarayıp neyin yaramadığını anlayın ve anlayın şeyleri sarsma gücü.

Yol boyunca birkaç risk almaktan korkmayın. Yalnızca statükoda var olmakla yetinirseniz, durumunuzu iyileştiremezsiniz.

Kişisel yılınız 6 ise haftalık tahmin

Numeroloji döngünüzdeki bu 5 kişisel haftada, 7 numaranın kök titreşimiyle çok rezonans ediyorsunuz değişim. Ancak gündemde biraz fazla değişiklik olabilir… aslında pervasızlığın sınırındaki eylemlerinle!

7 numara üzerine meditasyon yapın çünkü bu, hayatınızda zaten iyi olan şeyleri bir kenara atmadan değişimin olumlu güçlerinden yararlanmanıza yardımcı olacaktır. Burada çok uzağa, çok hızlı gitme tehlikesi var. Yavaşla.

Kişisel yılınız 7 ise haftalık tahmin

Bu, numeroloji döngünüzde nadir görülen bir 33 kişisel hafta. 33 numara usta, aynı zamanda usta öğretmen numarası olarak da bilinir – ve bu, 7 numaranın bilgelik arayan enerjileriyle mükemmel uyum sağlar. İlahi olana ilişkin anlayışınız fırlayacak.

Ancak pervasızca kararlar vermemeye dikkat edin. Temmuz, döngünüzde değişiklik arayan 5. kişisel aydır ancak bu hafta gerçekten ne istediğinizi gerçekten düşünmek için zaman ayırmanız önemlidir.

Kişisel yılınız 8 ise haftalık tahmin

Bu, numeroloji döngünüzde 7. Kişisel Hafta, bu nedenle 7 numara ile çok uyumlusunuz. Aynı zamanda döngünüzde mutluluk odaklı bir 6. kişisel ay, bu nedenle bu hafta deneyimlediğiniz ruhsal gelişim size büyük neşe ve tatmin getirecek.

Yapabiliyorsanız bunu diğer insanlar için modelleyin çiçeklerdeki yağmur damlalarından, renkli bir gün batımına kadar en basit şeylerde nasıl huzur ve güzellik bulabileceğinizi onlara gösterin. Şu anda sakinleşme yeteneğiniz, birçok süper gücünüzden biridir.

Kişisel yılınız 9 ise haftalık tahmin

Kendine hâkim olma, numeroloji döngünüzdeki bu güçlü 8 kişisel haftada sizin için önemli bir temadır. Yeni beceriler geliştirmek veya yeniden eğitim için harika bir hafta. Çevrenizde de bir refah havası var, bu nedenle iş veya kariyer konuları iyi gitmeli. Ancak 7 Numaralı Sayının size bir mesajı var.

Artık materyalizme fazla kapılmamak önemlidir. Servetinizi büyütmeyi istemekte yanlış bir şey yok hiçbir şey. Ama bunu özgünlüğünüzü ya da hayattaki en yüksek amacınızı olumsuzlamayacak şekilde yapın.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun. 

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın