Görüş Bildir

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın yeni bir ekonomik adım açıklayacağını açıklamasının ardından Dolar bir miktar gerilemişti. A Haber ekibi ise canlı yayında, 'Hazine ve Maliye Bakanlığı açıklama yapar yapmaz gram altın 1000'in altına düştü. Dolar geriledi. Demek ki bu politikaların karşılığı var' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Hazine ve Maliye Bakanlığı, merakla beklenen 'Ekonomik önlem'in gelire endeksli devlet iç borçlanma senedi (GES) olduğunu açıklamıştı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, merakla beklenen 'Ekonomik önlem'in gelire endeksli devlet iç borçlanma senedi (GES) olduğunu açıklamıştı.

Açıklamanın yapılacağına dair açıklama yapıldıktan sonra bir miktar düşen Dolar, açıklama geldikten sonra yeniden 17 TL'nin üzerine çıktı.

Ekonomistler ise "Yine yük Hazine'ye yıkıldı" demişti: 👇

İşte A Haber'de 'Demek ki bu politikaların karşılığı var' sözlerinin yer aldığı anlar: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
68
42
22
4
4
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Akif Tatar

Affedersiniz fakat g*tümle güldüm. Dolar bu yorumu yazdığımda 17.19 gram altın ise 1020TL. Yazık 5 saniyeliğine 1000TL'nin altına indiği için sevinmişler zat... Devamını Gör

Bozkurt

Gram altın bin liranın altına düşmüş! Gram altından bahsediyoruz. 2016'da altın fiyatlarının yükselmesinden dolayı alt gelir grubu alabilsin diye piyasaya sü... Devamını Gör

Halil Değerli

Okyanusa bir damla düşünce.... .... Enginlere sığmam taşarım.... ...... 😡😡😡😡😡😡😡😡