Görüş Bildir
Haberler
Alparslan Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Alparslan Konusu Nedir, Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Alparslan Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Alparslan Konusu Nedir, Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Alparslan dizisi gündemde yer almaya devam ediyor. TRT 1'de yayın hayatına başlayacak yapım Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devamı niteliğinde olacak. Alparslan dizisinin oyuncu kadrosunda birçok başarılı ismin yer alacağı biliniyor. Dizi, Büyük Selçuklu Devleti'nin ikinci sultanı Alparslan'ın hayat hikayesini konu alacak. Peki, Alparslan Dizisi Ne Zaman Başlayacak, Alparslan konusu nedir? İşte detaylar...

Kaynak: https://www.tv100.com/uyanis-buyuk-selcuklu-alparslan-destani-ne-zaman-yayinlanacak-uyanis-buyuk-selcuklu-alparslan-dizisi-oyunculari-haber-559818

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Alparslan konusu ve oyuncu kadrosu belli oluyor. Dizi hakkından detaylı bilgi almak isteyen kişiler aramalarında sık sık Alparslan konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Alparslan dizisi ne zaman başlayacak? sorularının yanıtı aranıyor. Birçok ünlü ismin yer alacağı projede TRT 1'in fenomen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu'nun devamı niteliğinde olacağı söyleniyor.

Alparslan Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Alparslan Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Alparslan'ı daha yakından tanımamızı sağlayacak olan dizide; Sultan Alparslan'ı Barış Arduç canlandıracak. Alparslan'ın babası Çağrı Bey'i Erdinç Gülener, amcası Tuğrul Bey'i ise Barış Bağcı canlandırıyor.

Fahriye Evcen, Erdinç Gülener ve Barış Bağcı, Esila Umut, Korel Cezayirli, Mehmet Özgür ve Mim Kemal Öke yer alıyor.

Alparslan Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Alparslan Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Alparslan dizisinin ne zaman başlayacağına dair henüz net bir tarih bulunmuyor. Dizinin Eylül ayında TRT 1'de olması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın