Görüş Bildir

Arabasını satmak isteyen genç kadın, bir dolandırıcının 'sazan sarmalı' yönteminden son anda kurtulduğunu söyleyerek, 'Satıcıyı yüksek fiyatla ikna edip, sizin arabanızla başka ucuz bir ilan açarak nakite sıkıştığını söylüyor. Alıcı kişi de arabayı uygun bulduğu için tuzağa düşüyor. Ancak dolandırıcının tek bir şartı oluyor. Araba benim arabam ancak kardeşimin üzerine, lütfen aldığınız parayı söylemeyin diyerek alıcıyla satıcıyı bir araya getiriyor. İki taraf da fiyat konusunda tembihlendiği için bunu birbirine söylemiyor. Noterde ise alıcı arabayı güzel bulduğu için parayı dolandırıcının yönlendirdiği hesaba atıyor ve ilk satıcıya para ulaşmıyor. Satıcı aracını satmıyor ancak aracı ucuz almak isteyen kişi dolandırılıyor. İlk satıcı ise dolandırıcılığa yardımla suçlanıyor. ' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Arabasını satmak isteyen genç kadın, dolandırıcıların sazan sarmalından son anda kurtulduğunu söyledi.

Arabasını satmak isteyen genç kadın, dolandırıcıların sazan sarmalından son anda kurtulduğunu söyledi.

Satıcıyı yüksek fiyatla alıma ikna eden dolandırıcının, aracı başka bir ilan açarak daha uyguna satmaya çalıştığını söyleyen genç, "Alıcı kişi de arabayı uygun bulduğu için tuzağa düşüyor. Ancak dolandırıcının tek bir şartı oluyor. Araba benim arabam ancak kardeşimin üzerine, lütfen aldığınız parayı söylemeyin diyerek alıcıyla satıcıyı bir araya getiriyor. İki taraf da fiyat konusunda tembihlendiği için bunu birbirine söylemiyor. Noterde ise alıcı arabayı güzel bulduğu için parayı dolandırıcının yönlendirdiği hesaba atıyor ve ilk satıcıya para ulaşmıyor. Satıcı aracını satmıyor ancak aracı ucuz almak isteyen kişi dolandırılıyor. İlk satıcı ise dolandırıcılığa yardımla suçlanıyor. " dedi.

Satıcıyı yüksek fiyatla alıma ikna eden dolandırıcının, aracı başka bir ilan açarak daha uyguna satmaya çalıştığını söyleyen genç, "Alıcı kişi de arabayı uygun bulduğu için tuzağa düşüyor. Ancak dolandırıcının tek bir şartı oluyor. Araba benim arabam ancak kardeşimin üzerine, lütfen aldığınız parayı söylemeyin diyerek alıcıyla satıcıyı bir araya getiriyor. İki taraf da fiyat konusunda tembihlendiği için bunu birbirine söylemiyor. Noterde ise alıcı arabayı güzel bulduğu için parayı dolandırıcının yönlendirdiği hesaba atıyor ve ilk satıcıya para ulaşmıyor. Satıcı aracını satmıyor ancak aracı ucuz almak isteyen kişi dolandırılıyor. İlk satıcı ise dolandırıcılığa yardımla suçlanıyor. "  dedi.

İşte o video; 🎥 👇

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yoruma gelen

Zihniyete bak мк 800 binlik arabayı 1 milyona koyuyorsun diyor :D