Görüş Bildir
Haberler
Dizilerde Cildinin Pürüzsüzlüğüne Aşık Olduğumuz 10 Karakter

etiket Dizilerde Cildinin Pürüzsüzlüğüne Aşık Olduğumuz 10 Karakter

Dizilerde pürüzsüz cilde sahip çok fazla karakter var. Bunlar arasında en sevdiğimiz karakterleri sizin için derledik. Gelin bu karakterler kimlermiş birlikte bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Daenerys Targaryen

Game of Thrones izleyen herkesi kendine aşık eden Daenerys Targaryen'ın cildi porselen gibi. Ejderhaların annesi Daenerys, kusursuz bir cilde sahip karakterlerden biri. Neler yaşarsa yaşasın Daenerys'in cildi hep parlak ve pürüzsüz. İzlerken o cilde hayran olmayan yoktur herhalde!

2. Blair Waldorf

Gossip Girl hayranlarının bayıldığı Blair Waldorf'un sevilmesinin birçok nedeni var. Bu nedenlerden biri de tabii ki o muhteşem güzelliği. Blair'in cildi de dizi karakterleri arasında herkesin dikkatini çeken ciltlerden. Doğal bir parlaklığa ve pürüzsüz görünüme sahip cildi olan Blair'in cildini bir an için bakımsız görmek imkansız!

3. Rachel Green

Bakım ve güzellik deyince Rachel Green'i listeye almasak olmazdı. Friends dizisinden bildiğimiz Rachel'ın tarzını ve moda aşkını bilmeyen yok. Bunun yanında cildini konuşmadan geçemeyiz elbette. Parlak ve pürüzsüz cildi ekrandan hepimizi mest ediyordu. Cilt güzelliğini, sempatiklikle birleştiren Rachel Green, herkesin favori karakterlerinden biri olmayı başarıyor.

4. Emily Cooper

Modern prensesimiz Emily Cooper'ın Paris maceraları bitmek bilmiyor. Maceradan maceraya koşarken bile cildi hep çok güzel. Parlak ve doğal cildine Emily in Paris izlediğimiz her an aşık olduğumuz Emily'nin o kadar yoğunken bile cildi hep çok sağlıklı. Işıl ışıl cildi bir de Paris'in romantik havasıyla birleşince hepimizi hayran bırakıyor.

5. Villanelle

Killing Eve izleyen herkesin sevse mi nefret mi etse bilemediği Villanelle karakterinin güzelliğine kimsenin diyecek bir şeyi yok. Soğukkanlı bu katilin güzelliği aslında onun asıl silahı. Bu mükemmel görüntüsünü tabii ki doğal ve bakımlı cildine borçlu. En berbat anında bile iyi görünmeyi başaran Villanelle, kusursuz cilde sahip karakterlerin başında geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Claire Underwood

Siyasetle uğraşırken böyle güzel bir cilde nasıl sahip olduğunu bir türlü anlayamadığımız Claire Underwood, House of Cards'ın güzeller güzeli bir karakter. Claire bu güçlü duruşunu o pürüzsüz cildiyle mükemmel şekilde tamamlıyor. Cildini hiçbir zaman bakımsız görmediğimiz Claire, başarısını bu ciltle taçlandırıyor.

7. Miriam Maisel

The Marvelous Mrs. Maisel dizisini izleyenler komik kızımız Midge'in cildine bayılıyor. Sabahın köründe yaptığı bakımlara borçlu olduğu cildi karakterinin belirgin özelliklerinden biri. Eğlenceli ve oldukça olaylı hayatında bile bu kadar kusursuz bir cilde sahip olması ara sıra canımızı sıkmıyor değil elbette. Hem komik hem güzel Midge, bu listeye girmeyi en çok hak edenlerden!

8. Cassie Howard

Euphoria dizisini izlemeyenlerin bile tanıdığı Cassie Howard güzelliğiyle herkesi büyüleyen karakterlerden. Cassie'nin eşsiz cildi onun en zor zamanlarında bile hep mükemmel görünüyor. Etrafında da herkesin bayıldığı bu parlak cilt ekrandan bile çok rahat fark ediliyor. Bu muhteşem cildi sayesinde dizilerin en güzel ciltli karakterlerinden biri olarak listeye girmeye hak kazanıyor.

9. Carrie Bradshaw

Sex and the City'nin köşe yazarı Carrie sadece aşklarıyla değil, kusursuz cildiyle de herkesin merak ettiği biri. New York'un bağımsız kadını Carrie'nin ayakkabıları, kıyafetleri ve güçlü duruşunun yanında beğenilen bir şeyi daha var, o da mükemmel cildi. Her daim sağlıklı ve canlı gözüken cildi gözlerin hep üzerinde olmasına neden oluyor.

10. Olivia Pope

Cilt güzelliğinden bahsettiğimiz bu listeye elbette Olivia Pope'u da koymamız gerek. Scandal dizisinin güçlü karakteri Olivia'nın başarılı bir kariyeri var. Bu başarılı kariyeri onun mükemmel görünmesine asla engel değil tabii. Sert kişiliğini cildinin kusursuzluğuyla tamamlayan Olivia, güzel cildi sayesinde en kötü krizlerde bile hep mükemmel görünmeyi başarıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
omarsanchez2796

Daha güzeli var burada. t