Görüş Bildir
Haberler
Flörtünle Astrolojik Olarak Ne Kadar Uyumlusunuz?

Flörtünle Astrolojik Olarak Ne Kadar Uyumlusunuz?

Ecivicivokke
14.11.2023 - 11:47 Son Güncelleme: 21.11.2023 - 19:01

Flörtüm var, her şey yolunda ama ya astrolojik olarak uyumlu değilsek diye mi endişeleniyorsun? Endişelerini gidermenin tek bir yolu var. Burçlarınızı söyle, nasıl bir aşk yaşayacağınızı anlatalım! 

Haydi teste!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Burcunu seç bakalım!

Şimdi de flörtünün burcunu seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Birbirinizi tamamlıyorsunuz!

Seni burada gördüğümüze göre heyecanlı bir şeyler yakalamış gibisin! İlk buluşmalar, kaçak bakışmalar, gülüşmeler, elleriniz birbirine değdiğinde yaşanan kalp çarpıntıları… Flört en güzel dönem değil de ne? Her şey tamam ama astrolojik olarak uyumlu muyuz diye merak etmeden de duramıyorsun. Flörtünün de senin de oldukça baskın karakterleriniz var. Bu baskın karakterlere rağmen birbirinizi dengeleyerek çok güzel bir ilişki yaşayabilirsiniz. Sen aşırı dürüst, hayatı oldukça gerçekçi yaşayan ve duygularını göstermekten çekinmeyen birisin. Bu özelliklerin aşk hayatına da olumlu olarak yansıyor tabii. Flörtün ise duygularıyla hareket eden ve hislerini dinleyen biri… Flörtün ve sen birbirinizin eksik yönlerini çok iyi tamamlayarak mükemmel bir ilişkiye sahip olabilirsiniz. Siz birbirinizi resmen çekiyorsunuz ve bu durum dışarıdan da açıkça fark ediliyor. Bu durum karakterlerinizin biraz ters olmasından kaynaklanıyor olabilir 😉 Sizin birlikteliğiniz maceralarla dolu ve oldukça hareketli geçecek gibi gözüküyor. Kafandaki çekinceleri bir kenara bırakıp aşkı yaşama vakti!

Benzersiz bir uyum!

Yaz geliyor, kanımız ısındı, heyecanımız yüksek tabii değil mi? Flörtleşmek çok güzel ama astrolojik olarak uyumlu muyuz diye merak etmişsin, astrolojik uyum da önemli tabii! Flörtün ve sen astrolojik olarak oldukça uyumlu gözüküyorsunuz. Hayalleriniz, yaşam tarzlarınız, ilişkiden beklentileriniz birbirine oldukça benziyor. İkiniz de aile hayatını çok seviyor ve kendinize ait bir aile kurmanın ne kadar güzel olabileceğinin farkındalığıyla yaşıyorsunuz. Sen oldukça düzenli birisin, flörtün de öyle! Aman benim düzenimi bozar, ben buna gelemem diye düşünüyorsan kafanda hiç şüphe olmasın. Kişisel yaşamlarınıza odaklanmak, her zaman gelişime açık olmak, başarı için çabalamak flörtünle bazı ortak noktalarınız. Siz birbirinizi çok iyi tamamlayacak, birbirinize çok iyi gelecek bir çiftsiniz. Aynı şeyleri istemek, aynı şeylerden keyif almak ilişkinin en can alıcı noktalarından biri değil midir zaten? Biriyle hayata aynı pencereden bakmak ikinize de çok iyi gelecek. Hiç şüphen olmasın, mükemmel bir ilişki seni bekliyor! 🥰

Mükemmel bir ikilisiniz!

Beklenmedik anlarda telefona gelen napıyorsun mesajları, iyi geceler diyerek uyuyup altı n harfli günaydınnnnnn mesajlarıyla güne başlamaktan daha güzel ne olabilir ki? Flörtün ve senin karakterlerin aslında biraz farklı gözüküyor ama zıt kutuplar birbirini çeker. Sizin aranızda öyle bir çekim var ki, flörtünle buluştuğunda yanından asla ayrılmak istemiyorsun. Onu güldürmekten keyif alıyor, uzaktan gördüğünde bile kalbinin küt küt atışına engel olamıyorsun. Flörtün de sen de duygusal yönlerinizle ön plana çıkıyorsunuz. İkinizin de duygusal zekasının yüksek olması sizin birbirinizi anlamanıza, duygularınızı daha derinden hissetmenize neden oluyor. Hassas kalplerinizin olması sizi anlayacak birilerine ihtiyaç duymanızı sağlıyor. İkiniz için de bu ihtiyaç karşılanacak gibi gözüküyor. Birbirinizi daha konuşmadan anlayabilecek kadar iyi tamamlıyor ve hissediyorsunuz. Bu durum ilişkinizi güçlendirecek ve çok derin bir ilişki yaşamanızı sağlayacak. Astrolojik onayı da aldığına göre flörtüne karşı olan mesafeni biraz daha azaltabilirsin bizce!

Uyumlusunuz!

Onu karşıdan gördüğünde kalp atışlarının uğradığı değişim, hayran bakışlarını fark ettiğinde içindeki heyecan, ellerin eline yanlışlıkla değse bile ne yapacağını şaşırma hali.... Flörtün aşka döndüğü en güzel anlar değil de ne? Flörtün ve sen birbirinize çok iyi gelecek, hayatı paylaşırken keyif alacakmışsınız gibi gözüküyor. Başlarda uyumsuz muyuz diye şüpheye düşsen de birbirinizi çok iyi tamamlayacaksınız, aranızdaki uyuma hayran kalacaksın. İkiniz de bu ilişkide birbirinizden çok fazla şey öğreneceksiniz. Biraz çaba ve gayretle mükemmel bir ilişki yaşayacaksınız, buna sen bile şaşıracaksın. Sen flörtüne göre daha hassas ve karar vermekte zorlanan birisin. Flörtün senin karar almanı kolaylaştıracak, seni harekete geçirecek. Enerjik, hareketli ve keyifli günler sizi bekliyor diyebiliriz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
11
7
4
3
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Watty kızı

Mükemmel bir ikilisiniz ikizler♥️❤️ Yengeç (ikizler ben yengeç sevgilim oluyor)