Görüş Bildir
Haberler
Haftanın Yantrası Şaman Diva Yantra ile Düşmanlıkları Etkisiz Kılın!

etiket Haftanın Yantrası Şaman Diva Yantra ile Düşmanlıkları Etkisiz Kılın!

Şaman Diva Yantra ile düşmanlıkları alt edin.  'Evren Dört Element ile yaratılmıştır: Ateş, Toprak, Su ve Hava.' Şaman felsefesinde yükseklik fikri, Gök Tanrı’ya yakın olma fikri ile de ilişkilidir. Bu dünyadan ve yeryüzünden üstünlük aynı zamanda insan üstü bir mekân olarak tanımlanmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bu güçlü yantra ile gizli ve açık düşmanlıkların enerjisi sizleri etkilemez ve bir zırh gibi koruyucu bir kalkan hali ile etki eder.

Bu güçlü yantra ile gizli ve açık düşmanlıkların enerjisi sizleri etkilemez ve bir zırh gibi koruyucu bir kalkan hali ile etki eder.

Su elementi, en temel unsuru oluşturur. Suyun yaşamın ve ölümün kaynağı olması, var etme ve yok etme gücü, aynı zamanda yok oluş mitlerindeki yeri onun en temel unsurlardan birisi olduğunu gösterir.

Ateş elementi, ateşin yok edici gücü kötü ruhlardan kurtulmak gibi bir işlevi yerine getirirken, temizleyici ve arındırıcı gücü ise hastaları iyileştirme işlevine sahiptir. Öte yandan ateş güneş semboliği gibi anne temasına da işaret etmektedir. Yani koruyucu bir işleve sahip olduğunu ortaya koyar. Ateş semboliği hem gökyüzündeki güneşi temsil eder. 

Toprak elementi,  metafizikte ve şifada kullanılmak üzere sağlar. Toprak elementi, bir milyon yılı aşkın evrime, kolektif bilinçaltına, arketiplere ve doğa ruhları alemine bağlantıdır. İstikrarı ve fiziksel alemle bağlantıyı beslenmeyi, doğurganlığı ve yaşam döngülerini sembolize eder. 

Hava elementi,  hava bilgeliği üst bilinci araştırmaları gerçekliğin tezahüründe düşüncelerin, kelimelerin ve fikirlerin gücünü temsil etmektedir.

Not: Enerji akışının doğru yansımasını istiyorsanız “doğum haritanıza” göre kullanmanız gereken uygun yantra belirlendikten sonra oniks, gümüş altın ya da bakır üzerine hazırlanarak kullanılması gereklidir.

Haftanın kristali Akua Aura Kuvars ile düşüncelerinizi şifalandırın, başarıyı yakalayın!

Haftanın kristali Akua Aura Kuvars ile düşüncelerinizi şifalandırın, başarıyı yakalayın!

Bu taş size dünyayla başa çıkabileceğinizi hissettirir. En yüksek amacınıza ulaşmanıza ve ideallerinizi yaşamanıza, çatışmalarla başa çıkmanıza ve en yüksek yoldan sapıp sapmadığınızı göstermenize yardımcı olur. Bu taş aynı zamanda kendinizi affetmenizi sağlar.

Aura Kuvarsın rahatlatıcı enerjisi duygusal bedeni dengeler ve kişiyi içsel uyuma doğru yönlendirir. Sinirlilik, öfke ve tahrişi yatıştırır ve telaşlı bir yaşam tarzının günlük stresini gidermeye yardımcı olur. Kişinin titreşim alanında yumuşak bir topraklama etkisi sağlarken, bizi yoran düşünceleri susturur ve uykuyu iyileştirir.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam