Görüş Bildir
Haberler
Sen Kaç Kişinin Ahını Aldın?

Sen Kaç Kişinin Ahını Aldın?

Bu testle kaç kişinin ahını aldığını söylüyoruz!

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım daha önce hiç sevgilini aldattın mı?

3. Söyle bakalım daha önce hiç sevgilini aldattın mı?

4. Aldattıysan nasıl yakalandın?

5. Bir ayrılık şekli seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Şimdiye kadar aynı anda en fazla kaç flörtün oldu?

7. Daha önce hiç arkadaşının sevgilisinden hoşlandın mı?

8. Sevmediğin halde birine seni seviyorum dedin mi?

9. Sevgilin varken eski sevgilinle görüştün, konuştun veya herhangi bir iletişimde bulundun mu?

10. Son olarak sevgilinden ayrıldıktan bir hafta içinde başka biriyle takılmaya başladın mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sen kimsenin ahını almamışsın.

Sen kimsenin ahını almamışsın. Evet, sen gerçekten ideal bir sevgilisin. İnsanları kırmaktan korkuyorsun, bu nedenle adımlarını hep dikkatli atıyorsun. Bir şey söylerken veya bir davranışta bulunacakken bunu düşünüyorsun. Fazlasıyla düşünceli bir karaktere sahipsin. Hayatına giren herkese çok saygı duyar ve herkese çok değer verirsin. Sen zaten herkesi hayatına da almazsın. Onlarla vakit geçirir ve gerçekten iyi anlaşabildiğini anladığında, özlemeye başladığında ve onun senin hayatına bir artısı olduğunu gördüğünde devam edersin. İnsanlardan vazgeçmen oldukça zor. Kolay bağlanıyor ve sevdiklerini hayatının merkezine yerleştiriyorsun. Yanlış yapmak, hata yapmak senin hayatında yok. Sen kusursuzluğu benimsemiş birisin. Özellikle insan ilişkilerini zedeleyecek veya zarar verecek her hareketten, sözden kaçınıyorsun. Sen kimsenin ahını almış olamazsın çünkü hayatında olan insanlara fazla değer veriyorsun. Gerekirse sen üzülürsün ama kimseyi üzmezsin. Belirsizlikten ve karmaşıklıktan hoşlanmıyorsun. Her şey senin için net olmalı. Duyguların da, davranışların da oldukça net. Kimseyi kandırmıyor veya akıllarını karıştırmıyorsun.

Sen 1 kişinin ahını almışsın.

Evet, sen bir kişinin ahını almışsın. Onu biraz üzmüş ve kalbinde de yaralar açmışsın. Seni düşündüğünde hala içi biraz acıyor çünkü unutamamış. Sen belki fark etmedin belki de önemsemedin ama o kişinin aklına her geldiğinde canı acıyor. Sen etrafındaki insanları düşünürsün ama bir yere kadar. Yani insanlara kendini adayamazsın. Hayatında biraz bencillik hakim. Sen mutlu olduktan sonra gerisini önemsemiyorsun. Bu da hayatındaki insanların biraz değersiz hissetmesine neden oluyor. O kişiyi üzmüş ve bunu önemsememişsin, sen unutmuşsun ama o unutamamış. İnsanları kırmaktan korkan birisin ama bazı anlarda farklı biri de olabiliyorsun. Yani her zaman insanları düşünemiyorsun. Kendi hayatında önceliğin sen olması gerektiğini biliyorsun ve bunun için de önceliği kendine veriyorsun. Senin ah almanın tek nedeni bazı sorunları, problemleri görmüyor olmak ve bunlara kendini kapatmaktan kaynaklanıyor. Sen görmek istediklerini görüyor ve görmek istemediklerini ise görmüyorsun. Bu da aslında birçok sorunu halının altına süpürdüğünü gösteriyor. Sen bir kişinin ahını almışsın ve bu kişi senin ona yaptıklarını unutamamış.

Sen 2-3 kişinin ahını almışsın.

Sen iki belki üç kişinin ahını almış olabilirsin. Evet, itiraf etmelisin ki sen biraz acımasız, bencil hatta yeri gelince de kötü birisisin. Hayatında olup bitenleri umursamıyor, en önemlisi insanların duygularını önemsemiyorsun. Hayatındaki kuralları sen koyarsın ve hayatına giren herkes de buna uymak zorundadır. Kurallara uymayan herkesi de geldiği gibi geri gönderirsin. Senin için birinin sana ne hissettiğinin, ne kadar aşık olduğunun veya ne kadar sevdiğinin hiçbir önemi yok. Çünkü senin için önemli olan senin ne kadar sevdiğin ve aşık olduğun. Çok kişiyi incitmiş ve yaralamışsın. İnsanlar senin hakkında maalesef ama pek iyi konuşmuyorlar. Onlara kötü anılar hatırlatıyorsun ve seni her andıklarında ise bayağı bir arkandan konuşuyorlar. Aldığın ahlar ve üzdüğün insanlar senin hayatını etkiliyor. Hayatındaki aksaklıkların nedenini merak ediyorsan bunun için aldığın ahlara bakabilirsin. Senin üzdüğün ve kırdığın insanlar yaptıklarının hiçbirini unutmamış. Biraz egoistisin. Yaptıklarının hesabını vermez ve o an ne istersen onu yaparsın. İnsanlar senin için gelip geçicidir. Bu nedenle aslında birinin senin yüzünden üzülmesi de umurunda değil.

Sen en az 5 kişinin ahını almışsın.

Sen en az beş kişinin ahını almışsın. Geçmişte her ne yaptıysan bu seni kötü biri yapmış. Bu kadar kötü, acımasız omak herkesin harcı değildir. İnsanların bir kalbi olduğunu unutmuşsun, hatta senin de bir kalbin olduğunu unutmuşsun. Yoksa bu kadar kötülüğün başka bir açıklaması olamaz. Hayatın büyük pişmanlıklarla dolu. Yaptığın her şeyin hala arkasında duruyorsun ama zaman zaman içini bir pişmanlık kaplıyor. Hani, geçmişe dönsen ve tekrar aynı şeyleri yapmam desen, kimse sana inanmaz çünkü herkes bilir ki sen yine aynı şeyleri yapardın. Üzdüğün, kırdığın herkesi çoktan unutmuşsun bile. Hayatından biri giderken, ardından biri gelmiş. Sen insanların arkasından üzülmemişsin, hemen herkesi unutmuş ve devam etmişsin. Başkalarını üzmüş ama seni üzmelerine ise izin vermemişsin. Sen çok kişinin ahını almışsın ve bunlar bitecek gibi de değil. Kim bilir daha kaç kişinin canını yaktın. Kendini düşündüğün ve insanların kırgınlıklarından zevk aldığın sürece hayatında mutlu biri de olamazsın. Çok kişinin canını yakmışsın. Artık başkalarının da duygularının olduğunu hatırlaman gerekiyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
66
16
9
6
4
4
4
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bihter

almamışız :')))

Tuncay Yorgun

Ahını aldığımız yok onedio, ahımızı alanları sor bize 🚬🚬🚬

Pasif Kullanıcı

En az 5 kişinin aldım mı bilmem ama 1 kişinin aldım ki hayatım hiç yolunda gitmiyor. O bir kişinin ahı peşimi bırakmıyor, o bir kişinin tükenmeyen aşkı bana ... Devamını Gör