Görüş Bildir
Haberler
Senin Dünyan Ne Renk?

etiket Senin Dünyan Ne Renk?

Merve Ersoy
21.05.2020 - 17:00 Son Güncelleme: 23.07.2020 - 20:04

Havaların iyice ısınmasıyla içimizdeki umut da arttı ve dünyamız yeniden rengarenk olmaya başladı. Peki ama senin dünyan ne renk?

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Haydi artık başlayalım: Bu etkinliklerden hangisi seni daha çok cezbediyor?

2. Evreni oluşturan dört elementten hangisi daha etkileyici sence?

3. Peki bu havalardan hangisi sana daha mutlu hissettiriyor?

4. Söyle bakalım, evine daha çok hangi renkler hakim?

5. Saçların boyalı mı yoksa doğal rengini mi kullanıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Küçükken daha çok hangisinden korkuyordun?

7. Son ilişkini nasıl tanımlarsın?

8. Son olarak, hayatındaki önemli kararları alırken hangisini dinlersin?

Mavi!

Mavi!

Senin dünyan mavi renk! Sen her şeye umutla ve inanarak bakmayı seviyorsun. Kimsenin ne düşündüğü umurunda değil, inandığın şeyler için sonuna kadar gitmeye hazırsın her zaman. Çünkü için o kadar umutla dolu ki, bu umudu yıkabilmek için büyük bir güç lazım. Zaten bu yüzden negatif insanları ve durumları hayatından uzaklaştırmayı tercih ediyorsun. Galiba en iyisini sen yapıyorsun :)

Sarı!

Sarı!

Senin dünyanın rengi sarı! Yaratıcılığın ve pozitif bakış açın o kadar yoğun ki, etrafındakiler bunu anlayamıyorsa bir nebze hakları var :) Sen onlardan farklısın, hayata tamamen pozitif bakıyorsun ve bu pek çoğumuzun özellikle son dönemlerde yapmakta zorlandığı bir davranış. Hepimize örnek olman dileğiyle...

Yeşil!

Yeşil!

Senin dünyan yeşil renk! Sen özellikle doğaya öyle bir tutkuyla bağlısın ki... Burada kastettiğimiz sadece ağaçlar, dağlar, ovalar değil. Çevrendeki her şeye duyuyorsun bu sevgiyi. Sevdiklerini de korumayı kendine görev edinmişsin. Bu da senin sorumluluk duygusunu ne kadar önemsediğini ve nasıl da hakkını verdiğini gösteriyor. Herkese ders olsa keşke!

Kırmızı!

Kırmızı!

Senin dünyan kırmızı renk! Sen dünyadaki her şeye büyük bir aşkla yaklaşıyorsun. Ama bu kastettiğimiz bir partnere duyulan aşk değil yalnızca, gerçek ve saf sevgiyi kastediyoruz. Doğaya, değer verdiğin insanlara, hayvanlara aşkla bağlısın sen. Bu yüzden tabir-i caizse dünyanı kırmızıya boyamışsın. Bu sebeple de mutluluk hakim. Hepimiz böyle olabilsek keşke :)

Bunlar da ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
629
371
143
111
44
36
25
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayşegül Kardaş

Senin dünyan mavi renk! Sen her şeye umutla ve inanarak bakmayı seviyorsun. Kimsenin ne düşündüğü umurunda değil, inandığın şeyler için sonuna kadar gitmeye ... Devamını Gör

melike doğan

sarı^-^