Görüş Bildir
Haberler
5-11 Şubat 2024 Haftalık Numeroskobunuz

etiket 5-11 Şubat 2024 Haftalık Numeroskobunuz

Haftanın Numerolojik Sayısı 1001  yeni başlangıçların bir işaretidir ve hayatınızda yaklaşan değişikliğe hazır olun ve akışta kalın. Olumlu bir tutum sergilemeniz ve mümkün olduğunca akışa devam etmeye çalışmanız  en yüce hayrınıza olacaktır. Yaradan'ın, evrenin, gökyüzünün her zaman sizi kolladığını ve kötü bir şeyin olmasına izin vermeyeceğini de bilerek akşın size getirdiği her fırsatı değerlendirin.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kişisel yıl numaranızı hesaplayın

Kişisel yıl numaranızı hesaplayın

Haftalık tahmininizi okumak için kişisel yıl numaranızı bilmeniz gerekir. Bu sayı sizin için 2024 yılı boyunca aynı kalacaktır, dolayısıyla bunu yalnızca bir kez hesaplamanız ve ardından her hafta bu sayı tahminini okumanız yeterlidir!

Bunu çözmek gerçekten çok kolay:

2024 yılına doğum gününüzü ve doğduğunuz ayı eklemeniz yeterli. 

İşte 2 kısa örnek:

27 Ağustos'ta doğduysanız (doğum yılınızın bu hesaplamayla ilgisi yoktur), kişisel yıl numaranız 7'dir çünkü:

2 + 7 (gün) + 8 (ay) + 2 + 0 + 2 + 4 = 25

2+5 = 7

4 Kasım'da doğduysanız kişisel yılınız 5'tir çünkü:

4 (gün) + 1 +1 (ay) + 2 + 0 + 2 + 4 = 14

1 + 4 = 5

Kişisel yılınız 1 ise haftalık tahmin

Kişisel yılınız 1 ise haftalık tahmin

Bu hafta yüzleşmelere hazır olun. Kaçmak yerine cesaretle ilerlediğinizde sizi zorlayan pek çok karmadan şifalanmanız mümkün. İş hayatınızda risk almaktan başkalarına güvenerek söz vermekten uzak durmalısınız. 

Kişisel yılınız 2 ise haftalık tahmin

Bu hafta sezgileriniz ve rüyalarınız size rehberlik edebilir, Aradığınız pek çok cevap rüyalar yoluyla karşınıza çıkabilir. Arkadaşlık ilişkilerinize dikkat edin. Kendi çıkarları için iyi niyetiniz suistimal edilebilir dikkatli davranın. Finansal konularda ise şans sizden yana. 

Kişisel yılınız 3 ise haftalık tahmin

Hafta boyunca finansal konularda bilmediğiniz alanlara girmekten uzak durun. İş değişikliği ya da taşınma kararları hayal kırıklıklarına neden olabilir aldığınız kararları gözden geçirmeniz faydalı olacaktır. Özel yaşamınızda inatçı yaklaşımlardan uzak durmalısınız.

Kişisel yılınız 4 ise haftalık tahmin

Bu hafta iş arkadaşlarınız ve komşularınız ile inatlaşmalardan uzak durun. İnat ve öfke her bakımdan sizi zarara uğratabilir. Etki altında kalmaya yatkınsınız dikkatli davranın aksi halde başınız derde girebilir. Ailevi konularda ise taraf olmak yerine olayların dışında kalmayı seçin. Özel yaşamınızda ne ektiyseniz onu biçeceksiniz. 

Kişisel yılınız 5 ise haftalık tahmin

Mesleki anlamda büyük fırsatlar oluşumlar fark ettiğiniz sürece sizleri karşılıyor. Toplantılar aktiviteler size pek çok artı kazandırabilir finansal olarak karlı çıkacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kıskançlık duygunuzu kontrol altında tutmanız en yüce hayrınıza olacaktır. 

Kişisel yılınız 6 ise haftalık tahmin

Bu hafta başarı şans ve aşkta şans sizden yana çektiklerinizin mükafatını almaya hazır olun. Reklam tanıtım ve organizasyonlar hafta boyunca başarı ile ilerleyecektir.  Sağlığınız ile ilgili konularda ihmalkar davranmamalısınız. 

Kişisel yıl 6'da neler bekleyeceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinin.

Hafta boyunca iş ve eğitim hayatınızda başvurularınız kabul edilebilir hukuki konularda aleyhinize gelişen olaylarda son derece olumlu etkiler ile karşılaşabilirsiniz. Duygusal hayatınızda ise karşıdan beklemek yerine adım atması gereken sizsiniz bu enerjileri iyi değerlendirin. 

Kişisel yılınız 7 ise haftalık tahmin

Hafta boyunca iş hayatınız da girişimler için destekleniyorsunuz. Hedeflerinizin arkasında durun ve ufak tefek aksaklıklara takılmadan hareket edin. Arkadaşlıklar ile ilgili konularda kimsenin avukatlığına soyunmamalısınız. Özel yaşamınızda ise kızgınlıkla kararlar almamalısınız. 

Kişisel yılınız 8 ise haftalık tahmin

Hafta boyunca iş hayatınızda önemli başarılara imza atabilir sorunları aşarak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Akrabalarınız ile ilişkilerinizde dikkatli davranın ve her söylenene itibar etmeden hareket edin. Sezgilerinize önem vermek pek çok yanlış karardan koruyacaktır sizleri. 

Kişisel yılınız 9 ise haftalık tahmin

Bu hafta  ailevi sorunlara takılıp kalmayın merkeze kendinizi alın ve ilerleyin. Sağ duyunuzu iş ile ilgili konularda kullanın ve finansal konularda olumlu enerjilere hazır olun. Özel yaşamınızda ise aşk uyum ve ahenk sizleri karşılıyor. 

Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam