Görüş Bildir
Neden Bu Kadar Çok Terliyorum? Aşırı Terlemenin Nedenleri Nelerdir, Çözümü Var mı?
Her mevsim etkisini gösteren aşırı terleme, ter bezlerinin fazlasıyla çalışması durumudur. Yüz, eller ve koltuk altları gibi terlemenin yoğun olduğu bölgelerde aşırı terleme damlamaya varabilen noktaya ulaşabilir. Haliyle bu durum karşısında kişilerin günlük yaşantısı olumsuz yönde etkilenebilir. Peki, aşırı terlemenin nedenleri nelerdir? Aşırı terleme tehlikeli midir?İşte detaylar... UYARI: Bu içerik bir sağlık tavsiyesi değildir. Aşırı terlemeden (hiperhidroz) muzdarip kişiler, özellikle de bir anda ortaya çıkan veya geçmeyen aşırı terleme reaksiyonları için uzman bir hekime danışmalıdırlar! 
Reklam
Hıçkırığa Ne Sebep Olur? 1 Aydan Uzun Sürebilir: Hıçkırığın Altında Yatan Sebepleri Duyunca Şaşıracaksınız
Hani bir başlayınca durmayan, yemekten sonra, acil bir durumda ve önemli bir anda, ansızın başlayan hıçkırık kimin canını sıkmaz ki? Hapşırmak ve esnemek gibi refleksler, çoğumuza normal gelse de hıçkırık tutunca 'Nereden çıktı bu şimdi?' diye sitem ederiz. Peki, hıçkırık nasıl oluşur? Hıçkırığa ne sebep olur? Hıçkırık nasıl geçer? İşte, detaylar... Uyarı: Bu içerik herhangi bir sağlık tavsiyesi değildir. Devam eden hıçkırık sorunları için uzman bir hekime başvurmanız gerekebilir. 
Reklam
50 Yıl Süren Araştırma: MAL Kan Grubu Keşfedildi
İngiltere’de yapılan ve 50 yıl boyunca süren bir araştırma sonucunda bilim insanları yeni bir kan grubu keşfetti. MAL kan grubu ile birçok hastalığın tedavisinde çığır açıcı değişiklikler yaşanabilir.
Reklam
Çikolataya Alerjisi Olan Bir Genç Çikolata Yiyerek Yüzünde Meydana Gelen Reaksiyonu Kaydetti
Gıda alerjisi, her yaştan bireyin karşılaşabileceği, hayat kalitesini doğrudan etkileyen ve dikkat gerektiren bir durum. Bu, vücudun belirli bir gıdaya karşı aşırı tepki vermesi sonucu ortaya çıkar ve çoğu zaman ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Alerjiler, hem bireyin yaşam kalitesini hem de genel sağlık durumunu etkiler, bu yüzden ciddiye alınmalı ve gereken önlemler alınmalıdır.
Reklam
Adet Döneminde Hamile Kalınabilir mi? Efsaneleri Yıkıyoruz!
Adet dönemi kadınların üreme sağlığında önemli bir yer tutar. Ancak birçok kişi 'Adet döneminde hamile kalınabilir mi?' sorusunu sıkça soruyor. Bu konuda birçok efsane dolaşıyor. Kimi 'İmkanı yok'' diyor, kimi ''kesin olur'' diyor. Peki, gerçekte ne oluyor? Gelin bu konuyu birlikte açıklığa kavuşturalım...Kaynak
Kilo Vererek Vücutlarını ve Hayatlarını Tamamıyla Değiştiren Kişilerden 15 İnanılmaz Fotoğraf
Kilo vermek sadece fiziksel değişim değil, hayatın tüm yönlerinde bir dönüşüm demek. Bugün kilolarıyla mücadele eden 15 kişinin hem bedenlerini hem de yaşamlarını nasıl dönüştürdüklerine dair ilham verici hikayelerine bakacağız. İşte bu 15 kişinin çektikleri ilerleme resimleriyle dolu ilham verici yolculukları...Önemli not: Bu içerik kişilerin kendi kilo alma ve verme hikayelerini içermekte olup, öneri niteliği taşımamaktadır. Eğer tetikleneceğinizi düşünüyorsanız, okumayı burada sonlandırabilirsiniz.Kaynak
Reklam
Reklam